Коя е любима та ви Punk група?

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
Exploziv
В началото бе словото

Коя е любима та ви Punk група?

Мнение от Exploziv »

Коя е любимата ви Punk група?
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

The Clash
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Rise Against
Аватар
Black Raven
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Black Raven »

Хм... определено Anti-Flag 8)
Изображение
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

The Clash определено!
Другите ми любимци са Ramones, Секс пистълс (деба, що секс на английски се цензурира?), Joy Division, The Stranglers, Dead Kennedys, The Ruts... абе всичко, що е създадено преди 1980, другото не го уважавам, а тея съвременните ш**ни въобще не трябва да се наричат пънк.
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Vaskes написа:The Clash определено!
Другите ми любимци са Ramones, Секс пистълс (деба, що секс на английски се цензурира?), Joy Division, The Stranglers, Dead Kennedys, The Ruts... абе всичко, що е създадено преди 1980, другото не го уважавам, а тея съвременните ш**ни въобще не трябва да се наричат пънк.
ееее..The Casualties и Perkele също са нехора. Много ме кефят Anti-Nowhere league, но няма база за сравнение с The Clash. Strummer държи първото място. Иначе слушам и Bad Religion, но са ми малко еднакви.

бтв от новите групи- по-неизвестните са по-добри. Справка- Sun Eats Hours, ZSK...
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Simple Plan :wink:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

radja написа:
Vaskes написа:The Clash определено!
ееее..The Casualties и Perkele също са нехора. Много ме кефят Anti-Nowhere league, но няма база за сравнение с The Clash. Strummer държи първото място. Иначе слушам и Bad Religion, но са ми малко еднакви.

бтв от новите групи- по-неизвестните са по-добри. Справка- Sun Eats Hours, ZSK...
Добре де, малко крайно се изказах :P

А тея новите (не знам дали е така с двете групи, които спомена) обикновено много ги избива на хардкор, което не ме кефи.

ПП Забравих да спомена - ирландският пънк рулз!! The Pogues, Flogging Molly, The Bloody Irish Boys, Dropkick Murphys...
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

А тея новите (не знам дали е така с двете групи, които спомена) обикновено много ги избива на хардкор, което не ме кефи.
другият вариант е лиготия, което пък дразни мен. ако искаш- може да ти пратя нещо.

ПП Забравих да спомена - ирландският пънк рулз!! The Pogues, Flogging Molly, The Bloody Irish Boys, Dropkick Murphys...
тука две мнения няма.
The night that Patty Murphy died
is a night I'll never forget
Some of the guys got load-a drunk
and ain't been sober yet
^^

а бе, хора, пропуснахме Skrewdriver. Ugly Truth About Blackpool '77- An-ti-so-cial!
Аватар
Exploziv
В началото бе словото

Мнение от Exploziv »

Да тва е вярно ,но има някои от по новите дето също са добри .Добре ще е и да казвате и коя песен ви е любима.
Drink_or_Die
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Drink_or_Die »

bad religion opredeleno a dr sa Pennywise, anti-flag, strike anywhere, rise against
Darkness is my home Pain is my brother Horror is my allay Blood is my food Tears is my power your pain and blood make me smiling
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

radja написа:
другият вариант е лиготия, което пък дразни мен.
Е да, лиготията е съвсем зле :P А хардкор не се случва да си пусна на компютъра примерно, но на концерти като съм ходил все е било яко :)

А любима песен - трудно е да посоча, но първата песен за която се сещам като чуя пънк е Anarchy In The U.K. ! :)
falio
От дъжд на вятър

Мнение от falio »

Drink_or_Die написа:bad religion opredeleno a dr sa Pennywise, anti-flag, strike anywhere, rise against
Tочно тия + Millencolin. А на първо място - The Offspring

От българските също адски харесвам Spot, Crowfish (макар по-алтернативни, и доста далече от пънк-рока понякога), също C4.
Drink_or_Die
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Drink_or_Die »

хах ами кокоша глава :lol: ейй забравих да кажа rise against и the causalties a и no fun at all :lol: da mai sa tva s 1090 поправки :wink:
Darkness is my home Pain is my brother Horror is my allay Blood is my food Tears is my power your pain and blood make me smiling
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

аз Millencolin си ги броя за СКА(=

иначе- La Plebe са ми любимци също(=
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”