6 неща, които не знаеш за мен :)

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

didito написа: 6. Липсва ми детството, основното училище, гимназията и осъзнавам как навлизам в живота и откривам нещастието, бедите, отчаянието... :(
Има още доста неща, но се изискват 6, така че това е от мен.
Не толкова депресивно, мила девойко, животът на възрастния също си има своите очарования и прелести. Просто е по-отговорен :D , но след няколко грешки се научаваш. А ако си по-умен, учиш се от чуждите грешки и се наслаждаваш на собствения си живот :wink:
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

1 Бачкам 8 часа на ден.
2 Подписвам документи за стока, която ако изчезне някъде ще съм
без заплата 7-8 години.
3 Последния месец съм пил бира 2 пъти. Толкова малко за един месец
ми се е случвало за последно сигурно в 9ти клас.
4 В детската градина и аз правех опити за бягство, даже още 2ма бях навил, но единия ни изпорти... и не избягахме :(
5 Обичам да пиша "Blink 182" на много места.
6 На телефона ми му гасне дисплея през няколко дни. Много е яко,
като не знаещ кой ти се обажда, ама ме мързи да го сменям.
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

@Himera & Million

Не е чак толкова зле, колкото изглежда :lol: ...просто много черти на женския характер ме дразнят. Най-лошото е, че напоследък някои от тях забелязвам да присъстват и у мен - изпадам в депресии, ако съм качила 0,5кг или 1кг; харесва ми да ме ревнуват /и нарочно го причинявам/; показвам капризите си; често не знам какво точно искам и т.н.
...което считам за адски глупаво, но уви :(

Знаем...че е нормално жените да обичате мъжете, тъй като са единственият вариант за протичоположен пол, но аз ги харесвам като хора също така. Имат доста положителни качества, които липсват на нежните "четвъртинки" :wink:

От много малка...си падам по мъжките компании и явно това никога няма да се промени.

Единствената ми приятелка /освен майка ми/ след 2 седмици заминава за Германия. Дуду е една прекрасна качествена девойка и много земен човек! Най-интересното е, че сме две противоположности..напълно различни.
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ми айде и аз да напиша...
1. В 4ти клас тренирах джудо, щото много се бях впечатлила от модерните по онова време филми в Джеки Чан и други там подобни :lol:
2. Като тийнейджърка бях лудо влюбена в Роберто Баджо! Мдааа.....и в още няколко футболисти, ама не толкова лудо :wink:
3. МНОГО обичам котки.
4. Преди 1 месец ядох за първи път крем карамел и се пристрастих към него. А оня ден ядох за първи път тирамису....очертава се и към това да се пристрастя :)
5. На 13 септември мисля да се прибирам към къщи, че наш'те почнаха да ми липсват :D
6. Живея в Студентски град, а в стаята ми няма нито една хлебрака!(дано никой не ми завиди и не ме урочаса :lol: )
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Vintersorg написа:
gitty написа:
Vintersorg написа:-на телевизора си имам изсушена кожа от по погрешка убит слепок (тъпакът аз помислих че е змия и се изкефих че най-после ще сдобарам кожа)....драх го с ножовка...

aa? *scared!* Боожеее!! не очаквах такава жестокост от такъв симпатичен на пръв поглед човек..
Седи грей се! Аз съм си симпатичен и на втори поглед човек...Просто кожа на змия ми е една стара мечта, която още не мога да осъществя! (е тука ако нема рима, удари ма!) :roll:

Aхамм, ясно, ама аз въобще не си те представям как си седиш с ножа в ръка и дереш бедното животно.. :roll: Както и да е де, да не ти прави впечатление, аз съм малко така.. нензма ка да го обясня.. примерно вчера от една праскова излезе малко червейче и аз не можах да го убия.. Първо мислих, че ще го направя, ама просто не можах! лолз.. тъпо, но незнам защо така :roll:
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

....не беше нож, а ножовка за рязане на метал...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

gitty написа: мога да осъществя! (е тука ако нема рима, удари ма!) :roll:

Aхамм, ясно, ама аз въобще не си те представям как си седиш с ножа в ръка и дереш бедното животно.. :roll: Както и да е де, да не ти прави впечатление, аз съм малко така.. нензма ка да го обясня.. примерно вчера от една праскова излезе малко червейче и аз не можах да го убия.. Първо мислих, че ще го направя, ама просто не можах! лолз.. тъпо, но незнам защо така :roll: [/quote]

Бтв това е много сладурско всъщност. Винаги съм гледал с умиление как някое момиче се колебае пред наглед такива елементарни ситуации...Ух, не знам точната дума- тук казваме "насландисва се". Седиш, гледаш прасковата, държиш ножа и се насландисваш. Ей това е много забавничко отстрани! :P
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

"Да се насландисваш" е едно, а съвсем друго е да се любуваш на дребните нещица в живота :!: :P
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

fire написа:"Да се насландисваш" е едно, а съвсем друго е да се любуваш на дребните нещица в живота :!: :P
Е да де, ама те двете неща са съвсем различни! Тя едва ли се е любувала на червейчето в прасковката, просто се е страхувала да го смачка или да го нарани дори. Демек...насландисвала се е!
Виж, ако беше хубава пеперудка, кацнала на някоя от саксиите по терасата...и ти я забележиш, порадваш й се, а тя после отлети и в очите ти остава отпечатък от нейната красота...това вече е любуване на малките неща в живота. :P :P :P Нали ? :roll:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ах, да! А ние обичаме малките радости... :oops:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

1.имам брат-близнак
2.пиша с лявата ръка
3.спя без възглавница
4.роден съм в Унгария и там съм живял 5 години
5.не пия кафе , твърд алкохол и не пуша
6.сега има ремонт , и у нас е ужас :sad3:
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

1. мразя буболечки
2. обичам сладкото
3. спя с 3 възглавници :P
4. опитвам се да стана шофьор (усещам, че ще се получи)
5. италияноговоряща съм
6. бях мажоретка (едно време)
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

^PrincessA^ написа:Ми айде и аз да напиша...
4. Преди 1 месец ядох за първи път крем карамел и се пристрастих към него. А оня ден ядох за първи път тирамису....очертава се и към това да се пристрастя :)
(дано никой не ми завиди и не ме урочаса :lol: )
Е, супер... Имаш още неща да опитваш,ама внимавай със сладкото,че ... че... Хич не е полезно !
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Bagpipe написа:1. Не обичам жените - просто не ги харесвам, като хора.
.
Аз не обичам човеците-просто не ги харесвам като хора(добре ,че съм alien :lol: :lol: :lol:
Това ме разби :D :!:
Аватар
Beam
Драскач

Мнение от Beam »

^PrincessA^ написа: 6. Живея в Студентски град, а в стаята ми няма нито една хлебрака!(дано никой не ми завиди и не ме урочаса :lol: )
Миличка, това че ти не ги виждаш, не значи че тях ги няма. :lol:
И се пише хлебарка. :P
Заключено

Обратно към “Потребители”