Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Бавария говорил съм с въпросната госпожица. Нямаш ли Мерцедес, БМВ или нещо от тоя сорт и доста солидни финансови авоари ще е много трудно да постигнеш нещо. Желателно е колата да е произведена след 1997, щото изглеждат по-добре от старите модели на тея марки ХУхАХх
Звучи изключително жалко, но е факт. Но пък всяко нещо си има цена в крайна сметка
Тая година Байерн шампиони 100%, с тоя състав поне с 10 точки разлика..
makeeverything написа:Бавария говорил съм с въпросната госпожица. Нямаш ли Мерцедес, БМВ или нещо от тоя сорт и доста солидни финансови авоари ще е много трудно да постигнеш нещо. Желателно е колата да е произведена след 1997, щото изглеждат по-добре от старите модели на тея марки ХУхАХх
Звучи изключително жалко, но е факт. Но пък всяко нещо си има цена в крайна сметка
+ купата + уефа
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
makeeverything написа:Бавария говорил съм с въпросната госпожица. Нямаш ли Мерцедес, БМВ или нещо от тоя сорт и доста солидни финансови авоари ще е много трудно да постигнеш нещо. Желателно е колата да е произведена след 1997, щото изглеждат по-добре от старите модели на тея марки ХУхАХх
Ванката:За сребърната салатиера няма какво да говорим. Байерн хвърлиха много пари за селекция на нови футболисти. Би трябвало без проблем да я спечелят. Купата на страната...просто отбора е нещо като Хафнафьордур в Исландия. За купата на Уефа бих казал, че също имат голям шанс тъй като освен някои отпаднали от ШЛ няма да имат сериозни конкуренти.
Яяя момчета говорят за футбол-това ще е интересно Ами ето ви и едно женско мнение- Liverpool са най-добрите за мен (изключвам факта,че взеха изключителния Ники Михайлов...всеки греши хахах)
Все още възприемаме силния мъж като роден водач,а силната жена като аномалия...