И АЗ!!! Вярно ли е, че излиза тази седмица???Vintersorg написа:ОЧАКВАМ ВТОРИЯ ФИЛМ "ТРИОН" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Интересни филми...
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Иначе напоследък гледах "Къщата на восъка"-тъпо, тъпо, тъпо; "Ловци на мисли"-доста добро попадение, държи в напрежение почти през цялото време; "Гняв"- японски(май) хорър- нямаше ясна идея и накрая не се разбра особено к'во става, ама пък си беше доста зловещ за сметка на това.
Някой ако е попадал на качествени ужаси да казва 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Погрешен завой -----беше много готин, особено когато извергът ги сечеше на масата и дават всичко...^PrincessA^ написа:Иначе напоследък гледах "Къщата на восъка"-тъпо, тъпо, тъпо; "Ловци на мисли"-доста добро попадение, държи в напрежение почти през цялото време; "Гняв"- японски(май) хорър- нямаше ясна идея и накрая не се разбра особено к'во става, ама пък си беше доста зловещ за сметка на това.Някой ако е попадал на качествени ужаси да казва
Тексаското клане----- дам, него всички го знаят...
Бтв, не гледай Блеър Уитч! И едно, и две- тъпотиии...Къщата на восъка също не си заслужава...
Абе за хоръри....няма спор- гледай всичките 6 части на ууф, как беше заглавието...Дето едната част се казваше "Инферно" и имаше някакви изроди - Пинхед беше у всеки филм...Ах, как ми избяга заглавието..А си заслужава!
Незнам за какъв дявол търсиш ясна идея в японски филм^PrincessA^ написа:"Гняв"- японски(май) хорър- нямаше ясна идея и накрая не се разбра особено к'во става, ама пък си беше доста зловещ за сметка на това.Някой ако е попадал на качествени ужаси да казва
Както и да е, ако става въпрос за японски хоръри веднага бързам да препоръчам личния ми фаворит "Kairo".
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Не ,излиза някъде ноември мисля.А иначе The Grudge(което според мен би трябвало дае Злоба,не Гняв,но нищо) е един повече от зловещ филм,макар да не се отличава с някаква история или драматчни обрати...^PrincessA^ написа:И АЗ!!! Вярно ли е, че излиза тази седмица???Vintersorg написа:ОЧАКВАМ ВТОРИЯ ФИЛМ "ТРИОН" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
THE GRUDGE и THE SAW мислех да кажа, ама вие и двата сте ги обсъдили.. иначе не беше лош и THE RING
(който е до известна степен близък по сюжет с THE GRUDGE (така и не разбрах как то1но се превежда).. )
също ИЗКУПЛЕНИЕТО ШОУШЕНК не е лош.. по Ст. Кинг
и ЗЕЛЕНИЯТ ПЪТ пак по КИНГ
аааа, два любими филма : 1) КОЛКОТО ТОЛКОВА
2) ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
също ИЗКУПЛЕНИЕТО ШОУШЕНК не е лош.. по Ст. Кинг
2) ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахаха, "Животът е прекрасен" на Кустурица!impure_blood написа:THE GRUDGE и THE SAW мислех да кажа, ама вие и двата сте ги обсъдили.. иначе не беше лош и THE RING(който е до известна степен близък по сюжет с THE GRUDGE (така и не разбрах как то1но се превежда).. )
също ИЗКУПЛЕНИЕТО ШОУШЕНК не е лош.. по Ст. Кинги ЗЕЛЕНИЯТ ПЪТ пак по КИНГ
2) ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Ех, Марте...гледах 40 минути, очаквайки филмът да е уникален и разбиващ, а нищо не схванах...и го изтрих.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Животът е прекрасен е направо...ужасен(е ама каква хубава рима
)
Ами и Гняв и Предизвестена смърт се базират на японския фолклор според който когато един човек загине по мъчителен и несправедлив начин духът остава свързан с мястото на смъртта и преследва и унищожава хората имали допир с него...Дръг подобен филм е Dark Water отново с американски римейк тази година,но той определено(японската,американсктат версия още не съм я "пробвал"
) не е нещо особенно и страшно
Ами и Гняв и Предизвестена смърт се базират на японския фолклор според който когато един човек загине по мъчителен и несправедлив начин духът остава свързан с мястото на смъртта и преследва и унищожава хората имали допир с него...Дръг подобен филм е Dark Water отново с американски римейк тази година,но той определено(японската,американсктат версия още не съм я "пробвал"
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
Хъх, животът е прекрасен.. си беше прекрасен! Почти се разплаках 
got .. THE RING не е лош, но имаше малко нагласени неща, които ме бяха издразнили (например .. една стрелка, която се образуваше от нещо си... ужасно тъпо)
Пък от "новите" .. на мен тъъп ми беше Константин.. не знам какво толкова го хвалят ..
got .. THE RING не е лош, но имаше малко нагласени неща, които ме бяха издразнили (например .. една стрелка, която се образуваше от нещо си... ужасно тъпо)
Пък от "новите" .. на мен тъъп ми беше Константин.. не знам какво толкова го хвалят ..
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Константин е хубав заради ефектите и ме изкефи как пичът показа среден пръст на дявола, когато той се пресягаше да го хване!Мухаха...иначе е хамериканска измишльотина..impure_blood написа:Хъх, животът е прекрасен.. си беше прекрасен! Почти се разплаках