Правистите - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
ми то и аз си оставих празно полето, понеже "умните" лелки сто пъти повториха, че няма смисъл...ако получиш някво инфо споделиellli написа:Верно ли??:( Жалко!!! Аз исках да питам какви езици се изучават на ниво "начинаещи" и от мн зор си оставих полето празно. Но сега като се замисля, щом никой нищо не ми каза, може и да си права и наистина да не се учи език.
- явор
- Летописец Виртуоз
Спорта за нас (бъдещия втори курс) е задължителен до 4ти курс ( включително)
Пък ако не ме вземете, и без това ще се видим там

Айде и мен да ме вземетееееееее...Desodeset написа:И две глави!Бавария написа:с 2 ръце и 2 крака подкрепям ;-}fAsTLanE написа:аз и RauCh3r сме за ориента....
Пък ако не ме вземете, и без това ще се видим там
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Ще те вземем,как няма да те вземем.Още повече,че си от Варнаявор написа:Спорта за нас (бъдещия втори курс) е задължителен до 4ти курс ( включително)![]()
Айде и мен да ме вземетееееееее...Desodeset написа:И две глави!Бавария написа:с 2 ръце и 2 крака подкрепям ;-}fAsTLanE написа:аз и RauCh3r сме за ориента....
Пък ако не ме вземете, и без това ще се видим там![]()
![]()
- явор
- Летописец Виртуоз
от 1ви до 4ти
а колкото до езиците... "записванията" стават в началото на семестъра като накрая който иска се явява, но не съм сигурен дали въобще има изпит и как са нещата..... Иначе, ако има хора за различни нива, то се организират такива...
а колкото до езиците... "записванията" стават в началото на семестъра като накрая който иска се явява, но не съм сигурен дали въобще има изпит и как са нещата..... Иначе, ако има хора за различни нива, то се организират такива...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Ами аз съм в 16-та. Или поне така каза лелкатаAqua ~ написа:Групите са 16, а вслучай ,че са 15 просто сте прецакани
... Някой да знае кога почваме с ученето (коя дата , къде ) или ....
Ами 2-3 октомври трябва да е началото. Предполагам ще ни съберат целия факултет в 272 да ни говорят разни стимулиращи работи
The more I see of human beings
the more I like animals
the more I like animals
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Колеги, нещо замря темата :Р
fank0_, на 01.10.2007г официално встъпваме в новото житейско поприще - студент ^^ Чакаме се пред Деканата (може би...) и оттам към някоя ГОЛЯЯЯМА аудитория може би (272), където ще се разбере официално коя група сме. Междувременно проф. Тенчо Колев ще ни каже някои приветстващи слова, ще ни поздрави за труда ни, за правилния избор и след това отиваме да пием някъде ^^
В този ред на мисли, юристите трявба да се видим. Вчера имах честта да се запозная с един симпатичен и комуникативен младеж, откликващ на името Сава, по-познат като radja. И ключова роля в "целата схема" имаше многообразието от заведения покрай СУ. За Бога, аз мислех, че се изчерпват с Най, фленаганс и планет-а...
fank0_, на 01.10.2007г официално встъпваме в новото житейско поприще - студент ^^ Чакаме се пред Деканата (може би...) и оттам към някоя ГОЛЯЯЯМА аудитория може би (272), където ще се разбере официално коя група сме. Междувременно проф. Тенчо Колев ще ни каже някои приветстващи слова, ще ни поздрави за труда ни, за правилния избор и след това отиваме да пием някъде ^^
В този ред на мисли, юристите трявба да се видим. Вчера имах честта да се запозная с един симпатичен и комуникативен младеж, откликващ на името Сава, по-познат като radja. И ключова роля в "целата схема" имаше многообразието от заведения покрай СУ. За Бога, аз мислех, че се изчерпват с Най, фленаганс и планет-а...