Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
tctc бабаитко и то е момче начи няма никъф шанс последния да се е отказал е тва вече е гавра. Предполагам че оценката на последното момче е с 1 стотна по-висока от мойта, ко да праиш. Хейгод тука брат всичко е на квоти и няма такива спадове с 80 стотни
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
FTF написа:tctc бабаитко и то е момче начи няма никъф шанс последния да се е отказал е тва вече е гавра. Предполагам че оценката на последното момче е с 1 стотна по-висока от мойта, ко да праиш. Хейгод тука брат всичко е на квоти и няма такива спадове с 80 стотни
сто процента бала ще падне, пък и ти чакаш някакви мижави 0,01 стотни; )
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly аway.Listen to the words I say]
остаи са не ми напомняй. Аз съм с френски а приемат 3 момчета само. Двама от тях вече са се записали, така че шанса ми е 1:1 третия да се е записал или отказал. За тия специалности с квотите особено с толкова малко момчета за приема не очаквам да падне бала ама хич. миналата година не е паднал
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аз уча Европеистика. Има вече няколко завършили випуска. Мислч, че и магистри има дори. Ако имате въпроси, ще се радвам да ви отговоря, защото знам аз колко крещяща нужда имах от това преди 4 години.
Здрасти, колега.Я кажи доволен ли си от обучението до сега, защото тука някъде из форума прочетох мнение, че специалността е "пълен бълвоч", което много ме учуди...