Да, правилно.Himera написа:Просто понякога някои са много груби ( включително иа з понякога)
А между другото няма лошо. За това са измислени модовете
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Да, правилно.Himera написа:Просто понякога някои са много груби ( включително иа з понякога)
И аз за това казвам... Хм,с тебе скоро не сме спорилиiliyan написа:Да, правилно.Himera написа:Просто понякога някои са много груби ( включително иа з понякога)
А между другото няма лошо. За това са измислени модоветеПлюс това и като се карам ми е интересно. Преди три месеца като стана Великия скандал във форума на Гонг, беше най-голямото ми изживяване за годината. Всеки със всеки се драка и обижда. ЯКО!
Бах мама му, как позна! Съществува. Онези данаци още немогат да ме баннат, защото МЕН БАН НЕ МЕ СПИРА! (Трябва да пробвам Димо, ама нямам такова намерениеfire написа:И сега съществува ли все още този форум? Или като погледнеш списъка на потребителите - пълен, а като затърсиш постове - няма
![]()
![]()
Ами хайде - няма проблеми, ама сега цъкам ИзходHimera написа:И аз за това казвам... Хм,с тебе скоро не сме спорили![]()
...Хаааха остави ги тия КЪСО-ГЛЕДИ ОВЦЕ. Писна ми да се занимавам с глупавите им мнения... (айде да не почвам да пиша за тях защо ми става все по-смешно за тях. Бедните дечица. Дано се осъзнаят някой ден)...iliyan написа:Онези данаци още немогат да ме баннат, защото МЕН БАН НЕ МЕ СПИРА! само аз и един приятел от Чикаго бяхме черните овци. Баннаха ни(т.е. си помислиха) и като се регна, трият ми регистрацията. Даже ме заплашиха с бой, ако се регна.
Аз не отричам това, даже напротив човек никога не трябва да лъже и трябва да бъде искрен, иначе как може да твърдим че преследваме истината ако самите ние не я спазваме. Но има много хора които използват именно подобни доводи за оправдания... Както във вица: отива един човек на лекар и му казва, 'искам да живея много дълго', а доктора го пита, 'Пушиш ли?' 'Не', му отговаря човека. 'Пиеш ли?' - 'Не.' Ходиш ли по жени(/мъже)' - 'Не'. 'Еми тогава,' казва доктора, 'за какво ти е да живееш дълго?'Puhanka написа:Хубаво мнение! Има само едно нещо, което не одобрявам! Това, че може да умрем утре, та даже и по-рано си е 100 ИСТИНА! И идеята не е да се оправдаваш с това, че живееш ден за ден, а да се даржиш с хората, така сякаш няма да има утре. Да бъдеш искрен, защото когато някой е на прага на смърта, казва всичко от сърце. Не е ли така?!
Моята философия по този въпрос е че не бива да отлагаш събитията, че когато обичаш някого трябва да му го покзваш всеки ден (за да не се съмнява в това) и че когато изпращаш някого на гарата, трябва да го направиш, така че този човек да си замине с усмивка (заради искреността ти) и с лека тъга, заради раздялата! Ако оставиш нещата недоизказани и недай си Боже се случи нещо - ВИНАГИ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ!!!
Хъм хъм...доста интересна темичкаSTRANGER-F написа:Искам да ви питам,приятели.Нещо на мене ли не ми е наред или хората около мене са смахнати........Не пия,не пуша,не се дрогирам,не слушам музика или ако слушам-ще е много рядко.Обичам да съм сама,да мечтая много,е-и да се събирам с приятелки,но много трудно се доверявам на някого.Не ходя на дискотеки,мразя да ходя на кафе,защото се чувствам ограничена......Е-чакам мнението ви-НАРЕД ЛИ СЪМ?И ако ви се струва скучен животът ми-помогнете ми да живея по-пълноценно.....10х
брей против слагането на маска..ами пък аз съм убедена,че няма човек,който в даден момент от живота си,не е слагал маска...в това число и ти!got написа:аз съм против слагането на маска...всеки човек е различен и не е необходимо на всяка цена да се смесва с тълпата.Радвам се , че има още останали такива хора.защото , честно казано , посредствеността на болшинството ме плаши.не казвам да не общуваш!Разбира се , че всеки има нужда от това , за да бъде пълноценен.просто не бива да го прави с когото и да е , а да си подбира внимателно хората.Така ще бъде по-щастлив.вярвам в максимата "По-добре сам , отколкото в лоша компания".Все ще се намерят хора , с които си струва да общуваш!