Съвестта ми е чиста. Просто мнението ми е твърде негативно, а тя все още се води студентка (в друг факултет, слава Богу).Crematory написа:Бе и моят мъж пише тука, ама аз какви съм си признавала...Ама явно съвестта ти е гузна, Христо, щом не искаш да напишеш...Гузен негонен бяга![]()
Предствяте ли си да има преподавателски форум!?
Модератор: Плазмодий
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
- fire
- Живее, за да пише
Хайде, хайде, не отклонявай темата ами сподели поне нещо. Ей така, да ни задоволиш любопитството. А и ако не твоето мнение, то поне мнението на някой колега.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Аз замествах само за един месец и имах общо двама студента, от които девойчето беше симпатяга, но пък момчето и беше гаджето, така че нямах шанс да си помисля нищо. За три учебни часа замествах и на учещите магистратура, но пък те хич не идваха на лекции - 4-ма човека общо видях. 2 момичета бяха и 3-те часа, но аз едното познавах от преди.
Мога да направя един раздел преподаватели, но силно се съмнявам, че ще има особен интерес... Но не пречи да опитам
.
Мога да направя един раздел преподаватели, но силно се съмнявам, че ще има особен интерес... Но не пречи да опитам
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Водех магистърски курс по паралелно програмиране на 4-ма души във ФМИ и семинари по числени методи от задължителната програма на ФзФ. Като си взема докторския минимум в края на годината ще почнат да ме товарят и с практикуми и семинари по атомна и ядрена физикаГост написа:@христо какво преподаваш?
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е щом си го светнал, сигурно вече влизаgoadelic написа:Аз бях питал 1 асистент от нашия факултет дали влиза във форума и отговора беше отрицателен.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg