Различнен/различна ли съм?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Himera написа:Просто понякога някои са много груби ( включително иа з понякога)
Да, правилно.
А между другото няма лошо. За това са измислени модовете :P Плюс това и като се карам ми е интересно. Преди три месеца като стана Великия скандал във форума на Гонг, беше най-голямото ми изживяване за годината. Всеки със всеки се драка и обижда. ЯКО!
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

:lol: И сега съществува ли все още този форум? Или като погледнеш списъка на потребителите - пълен, а като затърсиш постове - няма :lol: :lol: :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

iliyan написа:
Himera написа:Просто понякога някои са много груби ( включително иа з понякога)
Да, правилно.
А между другото няма лошо. За това са измислени модовете :P Плюс това и като се карам ми е интересно. Преди три месеца като стана Великия скандал във форума на Гонг, беше най-голямото ми изживяване за годината. Всеки със всеки се драка и обижда. ЯКО!
И аз за това казвам... Хм,с тебе скоро не сме спорили :twisted: :lol:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

fire написа::lol: И сега съществува ли все още този форум? Или като погледнеш списъка на потребителите - пълен, а като затърсиш постове - няма :lol: :lol: :lol:
Бах мама му, как позна! Съществува. Онези данаци още немогат да ме баннат, защото МЕН БАН НЕ МЕ СПИРА! (Трябва да пробвам Димо, ама нямам такова намерение :lol: ) Та само аз и един приятел от Чикаго бяхме черните овци. Баннаха ни(т.е. си помислиха) и като се регна, трият ми регистрацията. Даже ме заплашиха с бой, ако се регна. Какво се получи - преди постоянно малко над 10-тина онлайн, сега тук-таме. Да не се хваля, ама аз и френда бяхме атракцията на форума.

Himera написа:И аз за това казвам... Хм,с тебе скоро не сме спорили :twisted: :lol:
Ами хайде - няма проблеми, ама сега цъкам Изход :cry: :cry: :cry: Ще ходя на село (т.е. Добрич)
Аватар
TRANCEr
В началото бе словото

Мнение от TRANCEr »

iliyan написа:Онези данаци още немогат да ме баннат, защото МЕН БАН НЕ МЕ СПИРА! само аз и един приятел от Чикаго бяхме черните овци. Баннаха ни(т.е. си помислиха) и като се регна, трият ми регистрацията. Даже ме заплашиха с бой, ако се регна.
...Хаааха остави ги тия КЪСО-ГЛЕДИ ОВЦЕ. Писна ми да се занимавам с глупавите им мнения... (айде да не почвам да пиша за тях защо ми става все по-смешно за тях. Бедните дечица. Дано се осъзнаят някой ден)...

По темата:
Ей това първото мнение на автора изцяло съвпада с моето. :D
>>
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Понеже не ми се отговаря на всички мнения за смъртта от 3 и 4 страница по отделно и ще си кажа мнението директно. Нихилизмът не е решение!!! Човек не бива да се оправдава с реплики от сорта утре може да ме сгази кола, та затова живея ден за ден и правя неща които са вредни за мен, но ме кефят. Не бива да се оправдаваме с това, защото реално погледнато всички че умрем ако ще и след 150 години... Тогава какъв е смисъла да живеем въобще?!? Каквото и да правиш рано или късно умираш, нали?

Точно затова според моята философия трябва да се стремим непрекъснато към съвършенство, защото това е най-пълноценият начин да прекараме живота си. Защото даже и да не го постигнем, ние ще сме се стремили към него (към най-доброто и най-съвършеното нещо и по-добро или съвършено от него не може да има) през живота си, т.е. ще сме си живяли ограниченият живот възможно най-пълноценно. И в крайна сметка покрай този стремеж към съвършенство ние ще допринасяме и към обощото благо на човечеството, защото аз примерно ще напиша една симфония, която хората ще слушат и обичат и след смъртта ми, а купонджията ще си умре в безизвестностм, без да е допринесъл с нищо (макар че тези 'материални блага', далеч не са целта на цялата работа, а само следствие от нея!).

PS: Няма бог, който не вярва да прочете темата 'Мислите ли че има Ад и Рай' ;)
Аватар
Puhanka
В началото бе словото

Мнение от Puhanka »

[quote="Temporary"]Понеже не ми се отговаря на всички мнения за смъртта от 3 и 4 страница по отделно и ще си кажа мнението директно. Нихилизмът не е решение!!! Човек не бива да се оправдава с реплики от сорта утре може да ме сгази кола, та затова живея ден за ден и правя неща които са вредни за мен, но ме кефят. Не бива да се оправдаваме с това, защото реално погледнато всички че умрем ако ще и след 150 години... Тогава какъв е смисъла да живеем въобще?!? Каквото и да правиш рано или късно умираш, нали?quote]
Хубаво мнение! Има само едно нещо, което не одобрявам! Това, че може да умрем утре, та даже и по-рано си е 100 ИСТИНА! И идеята не е да се оправдаваш с това, че живееш ден за ден, а да се даржиш с хората, така сякаш няма да има утре. Да бъдеш искрен, защото когато някой е на прага на смърта, казва всичко от сърце. Не е ли така?!
Моята философия по този въпрос е че не бива да отлагаш събитията, че когато обичаш някого трябва да му го покзваш всеки ден (за да не се съмнява в това) и че когато изпращаш някого на гарата, трябва да го направиш, така че този човек да си замине с усмивка (заради искреността ти) и с лека тъга, заради раздялата! Ако оставиш нещата недоизказани и недай си Боже се случи нещо - ВИНАГИ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ!!!
ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ ИМА ИЗМЪКВАЦИЯ!!!
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Puhanka написа:Хубаво мнение! Има само едно нещо, което не одобрявам! Това, че може да умрем утре, та даже и по-рано си е 100 ИСТИНА! И идеята не е да се оправдаваш с това, че живееш ден за ден, а да се даржиш с хората, така сякаш няма да има утре. Да бъдеш искрен, защото когато някой е на прага на смърта, казва всичко от сърце. Не е ли така?!
Моята философия по този въпрос е че не бива да отлагаш събитията, че когато обичаш някого трябва да му го покзваш всеки ден (за да не се съмнява в това) и че когато изпращаш някого на гарата, трябва да го направиш, така че този човек да си замине с усмивка (заради искреността ти) и с лека тъга, заради раздялата! Ако оставиш нещата недоизказани и недай си Боже се случи нещо - ВИНАГИ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ!!!
Аз не отричам това, даже напротив човек никога не трябва да лъже и трябва да бъде искрен, иначе как може да твърдим че преследваме истината ако самите ние не я спазваме. Но има много хора които използват именно подобни доводи за оправдания... Както във вица: отива един човек на лекар и му казва, 'искам да живея много дълго', а доктора го пита, 'Пушиш ли?' 'Не', му отговаря човека. 'Пиеш ли?' - 'Не.' Ходиш ли по жени(/мъже)' - 'Не'. 'Еми тогава,' казва доктора, 'за какво ти е да живееш дълго?' :evil: Именно срещу това се боря.
Аватар
Puhanka
В началото бе словото

Мнение от Puhanka »

Примерът ми нареса :D !

Нека така да бъде! Аз приемам философията на всеки! Това е въпрос на личен избор, как ще разполага с времето и живота си. Радвам се, че има хора, които мислят като теб, но това си е изключение!

Поне аз така мисля!
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Puhanka написа:...но това си е изключение!

Поне аз така мисля!
Е, да така си е това също не отричам. Философията ми е строго елитарна и цялото човечество може да се прецени доколко е достигнало свръх-човека; в този смисъл има и йерархия и хората се делят на висши и нисши...
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: различнен/различна ли съм?

Мнение от Nyssa »

STRANGER-F написа:Искам да ви питам,приятели.Нещо на мене ли не ми е наред или хората около мене са смахнати........Не пия,не пуша,не се дрогирам,не слушам музика или ако слушам-ще е много рядко.Обичам да съм сама,да мечтая много,е-и да се събирам с приятелки,но много трудно се доверявам на някого.Не ходя на дискотеки,мразя да ходя на кафе,защото се чувствам ограничена......Е-чакам мнението ви-НАРЕД ЛИ СЪМ?И ако ви се струва скучен животът ми-помогнете ми да живея по-пълноценно.....10х :)
Хъм хъм...доста интересна темичка
Така....с риск да съм в противоречие с половината форум-юзъри,чието хоби явно е поустването на високопарни клишенца и мисли а ла Ницше,ще изкажа скромного си мнение,че това поведение не може да се приема за нормално!Не ме разбирай погрешно-сигурно си имаш причини да се чувстваш и държиш така,но се знае,че обществото или обявява различните за гении или ги отхвърля...
Прочетох някакви мнения от рода "да не ти пука другите какво мислят,важното е ти как се чувстваш.." ала бала...първо-щом пишеш ТУК за това,значи не се чувстваш добре в кожата си..второ-да,човек умира и се ражда сам както се казва,но през цялото останало време живее СРЕД други хора...наистина не искам да звуча гадно,но трябва някой да ти каже действителността каква е..просто с такова поведение не те виждам да успееш с каквото и да било!
За тези,които са се заровили сред книги на тази възраст....хора,хранете ума си,но и душата си!Книгите учат на много неща,извисяват те,но не могат да те направят истински щастлив,пък макар и за малко в истинския смисъл на думата!Не могат да ти се усмихнат,да те погалят,да те успокоят!Това го можем само ние!
Еф,млада си и не бива да си пропиляваш най-хубавите години в гледане на сапунки или висене сама във вас...или се примири с това,което си и не очаквай абс непознати хора да вдъхнат смисъл на съществуването ти,или слагай няква маска и се учи да живееш в тоя свят!
Сори,знам,че съм страшно груба!Просто ми е тъпо като гледам как млади хора в разцвета си си губят времето с глупости...
Хубавото е,че поне в тая тема намери някви хора,сходни до теб..но това не променя нещата!Не знам...
Изказвам лично мнение...пак се извинявам,ако някой се е почувствал обиден!
:)
Айде със здраве!
Последно промяна от Nyssa на 22 Окт 2005, 07:22, променено общо 1 път.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

аз съм против слагането на маска...всеки човек е различен и не е необходимо на всяка цена да се смесва с тълпата.Радвам се , че има още останали такива хора.защото , честно казано , посредствеността на болшинството ме плаши. :? не казвам да не общуваш!Разбира се , че всеки има нужда от това , за да бъде пълноценен.просто не бива да го прави с когото и да е , а да си подбира внимателно хората.Така ще бъде по-щастлив.вярвам в максимата "По-добре сам , отколкото в лоша компания".Все ще се намерят хора , с които си струва да общуваш! :P
Аватар
Puhanka
В началото бе словото

Мнение от Puhanka »

Ами всъшност до голяма степен съм сигласна с мението на Nyssa. Трудно ми е да се изкажа безпристрасно, защото и аз съм си задавала този въппос (странна ли съм) доста често. Причини - много.

Идеята ми беше, че ако искаш(STRANGER-F) да се промениш (което така и не разбрах) няма нищо лошо. Аз го направих преди 4 години и го правя непрекъснато. Нали това беше идеята за усъвършенстването? Сега не говоря, чак за това. Важното е да знаеш какво искаш, какво ти липсва и защо. Дали проблемът е в теб или не? В случая може ли да те попитам - ОТ КАКВО ИМАШ НУЖДА НАИСТИНА?
Ако искаш си отговори на себе си. Ако искаш ми пиши ЛС, ако искаш сподели във Форума. Важното е ДА ОТКРИЕШ ОТГОВОРА САМА!

Това беше моето мение! Надявам се, че бях полезна! (Все пак не мисля, че си чак странна :) )!
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

got написа:аз съм против слагането на маска...всеки човек е различен и не е необходимо на всяка цена да се смесва с тълпата.Радвам се , че има още останали такива хора.защото , честно казано , посредствеността на болшинството ме плаши. :? не казвам да не общуваш!Разбира се , че всеки има нужда от това , за да бъде пълноценен.просто не бива да го прави с когото и да е , а да си подбира внимателно хората.Така ще бъде по-щастлив.вярвам в максимата "По-добре сам , отколкото в лоша компания".Все ще се намерят хора , с които си струва да общуваш! :P
брей против слагането на маска..ами пък аз съм убедена,че няма човек,който в даден момент от живота си,не е слагал маска...в това число и ти! ;)
плюс това казвам в нейния случай да слага маска,защото иначе не я виждам... :idea:
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

А и мила STRANGER-F ,не е задължително тази маска да е много по-различна от това,което си ти.Тя просто трябва да прикрива слабостите ти и да те предпазва.Със сигурност си напълно нормална,защото това понятие е доста относително и почти във всеки частен случай истина.Нормална дотолкова,че не вредиш на другите и на себе си и че нямаш някакви смахнати социални отклонения.Щом пишеш изобщо в този форум,то значи не се изолираш умишлено или нещо такова.Просто по-усилено трябва да търсиш хората,с които най-добре ще си паснете и чрез които можеш да преоткриеш себе си!Не е задължително да са дозина-1-2-3ма са достатъчни.А,тъй като останалите съществуват,не са за изхвърляне,могат да бъдат чудесн познати и колеги,не ги изолирай от себе си.Просто бъди с тях това,което си,но не се разкривай до край-това е маската.Лошото е,когато лицето ти пред света е напълно различно-тогава човек се превръща чисто и просто в актьор-лъжец и някъде покрай всички роли губи голяма част от себе си.Не,че имам кой знае какъв опит,но мисля,че това е начинът да оцелеем пълноценно.
Колкото до навиците ти-нищо лошо няма в тях.Нужно им е единствено допълнението на приятел/ка и нещата ще си дойдат по местата!
Smile!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”