Каква е Вашата функция в живота?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Аз съм от ФзФ. Пише го на 2 см под картинката на катерицата (на 15" LCD монитор при разрешаваща способност 1024x768; при други модели и резолюции разстоянието може да е различно)user-1209 написа:Аааа ти си от ФМИ 100%(и не е честно), аз с моите гимназиални знания, мога да добавя, че моята функция в живота е функцията на кривата на Бизие.xpucmo написа:Моята функция е тази, която максимизира функционала на мързела: A[L(x)] = int l(x) d^4x (интегрира се по цялото пространство-време)
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Е при мен на 17" CRT сигурно е повечеxpucmo написа:Аз съм от ФзФ. Пише го на 2 см под картинката на катерицата (на 15" LCD монитор при разрешаваща способност 1024x768; при други модели и резолюции разстоянието може да е различно)user-1209 написа:Аааа ти си от ФМИ 100%(и не е честно), аз с моите гимназиални знания, мога да добавя, че моята функция в живота е функцията на кривата на Бизие.xpucmo написа:Моята функция е тази, която максимизира функционала на мързела: A[L(x)] = int l(x) d^4x (интегрира се по цялото пространство-време)
A ФзФ и физическия ли е, че не съм много умен?!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз съм клоунът, палячото.. душата на всяка компания.. силен наркотик с дълготрайно смехотворно действие.. абе с една дума, живея от радостта на околните 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Ооо, с интеграли ли ще си играем?xpucmo написа:Моята функция е тази, която максимизира функционала на мързела: A[L(x)] = int l(x) d^4x (интегрира се по цялото пространство-време)
Постни нещо за индукцията на магнитното поле, или условията за интерференчни максимуми и минимуми. Става и теоремата на Гаус за диелектрици.
Аз се сещам за повърхнинната и обемната плътност на зарядите, ако ще ти помогне
s=dQ/dS и r=dQ/dV
A? s трябва да е сигма, а r ро. Този форум нещо не изкарва както трябва.
- fire
- Живее, за да пише
Малко ли? Момчета, чета и се питам "Тези само случайно ли използват кирилишки букви или на мен така ми се струва?", защото нищичко не вдявам и се чудя кога ли ще дойде превода. 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!