Какво е да си студент в СУ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Slaveto
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
:)
Ами прекрасно е да си студент в СУ, тук може да бъде срещната голяма част от бъдещия български елит...
Е, разбира се, не всичко е розово, но това е нормално, поне според мен
.
Slav Petkov
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: :)
Ти пааа... Искаш да е розово.Slaveto написа:Ами прекрасно е да си студент в СУ, тук може да бъде срещната голяма част от бъдещия български елит...Е, разбира се, не всичко е розово, но това е нормално, поне според мен
.
Розово... отиди в некой бардак и там ще ти е розово.
Това че навсякъде говоря, че СУ е идеалното место, не означава че е розово. Сбъркал си явно местата.

Re: Какво е да си студент в СУ?
Краси съвсем скоро ще разбереш, струва ми сеphoebe написа:Чета си аз форума на УНСС и видях такава темичка там... та реших да запитам каките и батковците аналогично, какво е да си студент в СУ? Какво ви харесва, какво не ви харесва, какви са преподавателите, какъв е социалния потенциал (сиреч какви са ви колегите) и т.н. Интересно ми е
-
ManU_UlTraS
- В началото бе словото
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
първия семестър наистина няма да можеш. втория семестър всички лекции ни запоячваха от 13.00 на обед...така че..май пак няма да ти е много удобно.но трябва да си видиш програмата,защото може да е друго разпределението
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
- TimShel_Girl
- Драскач
какво ми харесва в СУ - нищо;
какво не ми харесва - администрацията, учебните планове, програмите, конспектите, сградите (без най-старата част), базата, политиката, неоправданата надутост, прогнилостта, това, че никога повече няма да бъде на нивото, на което е бил преди години;
преподавателите - в някои специалности може би има заинтересовани и обичащи младите и незнаещи хора, в мойта специалност няма;
колегите - каквото е в България, такова е и в университета - има ги всякакви; свестните естествено са по-малко.
Не вярвам да съм единствената с толкова отрицателно мнение за СУ.
какво не ми харесва - администрацията, учебните планове, програмите, конспектите, сградите (без най-старата част), базата, политиката, неоправданата надутост, прогнилостта, това, че никога повече няма да бъде на нивото, на което е бил преди години;
преподавателите - в някои специалности може би има заинтересовани и обичащи младите и незнаещи хора, в мойта специалност няма;
колегите - каквото е в България, такова е и в университета - има ги всякакви; свестните естествено са по-малко.
-
pokahontas
- В началото бе словото
А коя специалност си?zazu написа:какво ми харесва в СУ - нищо;
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"