Наем за квартира
Наем за квартира
Колко считате, че е приемливата осреднена наемна цена за квартира за един студент? Естествено, че зависи от условията и местоположението на квартирата, но все пак ми се иска да зная какъв наем приемате за нормален за студент в София.
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
-
Александър
-
Александър
-
stesteste
- В началото бе словото
- Специалност: Класическа филология
- Курс: първи
аз живея в гарсониера с наем 300лв. в Младост , но такива бяха цените преди 1год. - сега като гледам по обявите доста са ги вдигнали наемите, аз лично не видях нещо под 200евро..
страшна работа е с тия наеми...а наскоро четох,че ще ги вдигат още
накъде повече бе хора....грешни пари са това, но няма как иначе..хубаво е да можеш да си ги делиш с някого.. Успех в търсенето:)
страшна работа е с тия наеми...а наскоро четох,че ще ги вдигат още
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
гарсониера, едностаен...там някъде - от 200 евро нагоре
А стая при хазяи - минимум 130-140. Аз сега си търся стая, че всичките ми приятели ги взеха на общежитие. Открих една свободна - 180лв. с консумативите, Лозенец. Но това с квартирите е голям обир
Но като не стигат общежитията на СУ...този 8ми блок още не са го оправили, даже май ще го дават на частници, и на пук на всичкото отгоре - откриват нови специалности всяка година. Миналата имаше около 1000 нови места, тази година май пак са толкова, а местата в общежитията не се увеличават. И какво излиза, че поне 2000 човека търсят квартири + хората от УНСС. Докато от ТУ въпреки че пускат единият си блок в ремонт, отново имат място за всичките си студенти. Може би е крайно време СУ да помисли и за легловите си възможности и откриването на нови специалности.
Ами провери ли в другите - ИЧС, Любен Каравелов, Московски......?J`E`K`O написа:гарсониера, едностаен...там някъде - от 200 евро нагореА стая при хазяи - минимум 130-140. Аз сега си търся стая, че всичките ми приятели ги взеха на общежитие. Открих една свободна - 180лв. с консумативите, Лозенец. Но това с квартирите е голям обир
Но като не стигат общежитията на СУ...този 8ми блок още не са го оправили, даже май ще го дават на частници, и на пук на всичкото отгоре - откриват нови специалности всяка година. Миналата имаше около 1000 нови места, тази година май пак са толкова, а местата в общежитията не се увеличават. И какво излиза, че поне 2000 човека търсят квартири + хората от УНСС. Докато от ТУ въпреки че пускат единият си блок в ремонт, отново имат място за всичките си студенти. Може би е крайно време СУ да помисли и за легловите си възможности и откриването на нови специалности.
Преди имах сайт за недвижими имоти и много студенти споделяха, че там нямат проблеми
търся си съквартирант/ка
квартирата се намира в Сердика, на оживено място. Две стаи- хол и кухня. Наем 130-140 лв.
тел. 0887849768- Николова
тел. 0887849768- Николова
-
dessi
- В началото бе словото
- Курс: трети
Търся си съквартирантка :)
Квартирата е в Младост 1. Има парно, топла вода, кабелна телевизия(+ телевизор
), интернет, хладилник, удобен транспорт......и доста приличен наем.Студентка съм 3 курс в Софийския, не пия, не пуша и "не кисна пред компа до два през ноща".
Ако искате да разберете повече за мен : simon4o63@abv.bg
а за квартирата(координатите на хазяйката
) : p.mladenova@abv.bg
0899519919
Ако искате да разберете повече за мен : simon4o63@abv.bg
а за квартирата(координатите на хазяйката
0899519919