Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

eto kakvo sum pisala .zapazih si miqsoto molekulqrna biologiq i podahah a vtoro klasirane porvoto m jelanie e medicina;)o6te sno6ti 6tqh da ti otgovorq ma kako vijda6 ot asa na suob6teneto stavam rano ( po duljenie) i si lqgam
A ti?
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Аз съм у ФМИ ама жената записва биотехнологии и се разкарах до биологическия.
Супер ви се сградата - много ме радва! Повече ме кефи от тази на ФМИ.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

още по-готино беше когато не бяха изсекли дърветата. призрачно такова...
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Sanniya_yan
В началото бе словото

Блааааааааааа

Мнение от Sanniya_yan »

МММ... в4ера бях в Биологи4еския да се запи6а молекулярна... Баси кефа, наи-накрая съм студентка!!! и то на 1во желание... сградата на БФ е толкова яка... направо полу4авам ду6евен оргазъм... хаха сега в4ера бе6е като в някоя книга на ужасите... мири6е6е на пръст и валеше дъжд... ех нямам търпение да се цъфна първия ден... ама преди туй 6те има морееее... хора, социално деградирах ве4е... за тези, с които 6те у4а... не се пла6ете, 90% от времето съм изкрейзилааааа :roll: :wink:
- Sanniya -
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Извенете ме за малкото закъснение в което в пиша този пост. Вчера ходих в София за да си депозирам дипломата и питах дса ли мога даси я изтегля след I-рото класирне. Те ми казаха че мога, също така ми казаха и датите. Може още при обяввяването на класирането, демек на 14 до 17. Вчера нямаше много хора, имаше най-много 10-15, от които половината се записваха. Но това си е за вчреа незнам за днеска и утре как ще е.
Разбрах че са излезнали резултатите от I-рото класиране в ПУ. Там съм приет по първо желание, МБ. Но гледам че балът е станел много нисък със сравнение с миналата година. 27<33.6. Много е паднал бала. От това излиза че спокойно е можело да влеза и с оценката от предварителния, която беше 4.50.
Сега незнам при следващото класиране коя специалност ще съм приет, защото балът ми е 22,50 а минималният бал за Биология и БТ задочно е 25,50 и 25,25. Направо ще е на късмет. Но ще видя във вторник как ще е.
Айде късмет за следващото класиране.

P.S. А за другите учебни планове ще ги взема другата седмица.
Последно промяна от aleksander на 08 Авг 2007, 13:10, променено общо 1 път.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Имам ли някакъв шанс за БТ редовно:
Изображение
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Нз какво да кажа, не може да се гадае за БТ задочно мисля, че ще ти стигне, ама редовно да падне чак 5 единици...но пък като се замисля при момчета местата са много по-малко...нз
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Има шанс , от мойта група по химия 7 момчета ще освободят места в СУ, записаха в МУ, а предполагам че няма да са само те, на теб ти трябва да се откажат 28-32, нали така, така че смятай сигурни -7! Ами отиваш биология редовно което е супер, имай предвид , че това не е педагогическа специалност и по- важна е магистратурата която ще запишеш, а тя може да бъде БТ. Айде, успех!
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

BB написа:Има шанс , от мойта група по химия 7 момчета ще освободят места в СУ, записаха в МУ, а предполагам че няма да са само те, на теб ти трябва да се откажат 28-32, нали така, така че смятай сигурни -7! Ами отиваш биология редовно което е супер, имай предвид , че това не е педагогическа специалност и по- важна е магистратурата която ще запишеш, а тя може да бъде БТ. Айде, успех!
При кой си ходила по химия, ако не е тайна?
Аватар
anjelica
В началото бе словото

;)

Мнение от anjelica »

Здравейте,

Искам да попитам - знаете ли дали е задължително лично да се запишеш за следващо класиране?Може ли сестра или просто някой роднина да ме запише? Приеха ме Екология - но ще чакам БТ - дано имам късмет... Успех на всички и всеки с късмета си ;)
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

anjelica написа:Искам да попитам - знаете ли дали е задължително лично да се запишеш за следващо класиране?Може ли сестра или просто някой роднина да ме запише? Приеха ме Екология - но ще чакам БТ - дано имам късмет... Успех на всички и всеки с късмета си
Лично, Лично

Като гледам от миналата година, на всяко класиране бала пада по 2 единици, ама не се знае за тази година, как ще е.

Да си кажа думата, тази тема оживя най-много от другите 11 месецаа
Изображение
Аватар
Саша
В началото бе словото

Мнение от Саша »

Имам въпрос - приета съм, но къде трябва да се запиша: в централната сграда или в биологическия факултет??
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Саша написа:Имам въпрос - приета съм, но къде трябва да се запиша: в централната сграда или в биологическия факултет??
Биологическия
Аватар
anjelica
В началото бе словото

10x

Мнение от anjelica »

aleksander
ВЕЛИКИИИ ,

Много благодаря - спаси ми живота :D - със сестра ми мислехме че тя може да ме запише с дипломната - но се обадихме и казаха че трябвало копие на личната карта и заверено нотариално..... Утре хващам първия автобус до София .
А бала ми е 27.39 и мисля че ще ми стигне за БТ!! МУ вече го отписах - там съм с бал 32.69 - но за никъде не стига...
Аватар
Саша
В началото бе словото

Мнение от Саша »

Благодаря от сърце, ще се виждаме :)))
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”