Предствяте ли си да има преподавателски форум!?
Модератор: Плазмодий
- fire
- Живее, за да пише
Ами ако има такива, то те задължително ще влязата в тази тема след като й прочетат заглавието. Ти ако беше преподавател нямаше ли да проявиш завидно любопитство и да прочетеш мненията? 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
Хи-хи-хи... Ето сега ти разбуди изцяло моето любопитство
Ако знаеш за такъв форум моля те да го споделиш на всяка цена. Много бих искала да погледна там поне за мъничко...
И без да съм поглеждала там мисля, че по-младите преподаватели със сигурност биха си спретнали една такава темичка
И без да съм поглеждала там мисля, че по-младите преподаватели със сигурност биха си спретнали една такава темичка
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
Аз не бих искала да отговарям. За мен е достатъчно само да попрочета какви ги пишат младите преподаватели и какво мислят вдействителност за своите студент(к)и
какви ли мисли им идват в главата?