Не толкова депресивно, мила девойко, животът на възрастния също си има своите очарования и прелести. Просто е по-отговоренdidito написа: 6. Липсва ми детството, основното училище, гимназията и осъзнавам как навлизам в живота и откривам нещастието, бедите, отчаянието...![]()
Има още доста неща, но се изискват 6, така че това е от мен.
6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Гост
- Пишеща машина
1 Бачкам 8 часа на ден.
2 Подписвам документи за стока, която ако изчезне някъде ще съм
без заплата 7-8 години.
3 Последния месец съм пил бира 2 пъти. Толкова малко за един месец
ми се е случвало за последно сигурно в 9ти клас.
4 В детската градина и аз правех опити за бягство, даже още 2ма бях навил, но единия ни изпорти... и не избягахме
5 Обичам да пиша "Blink 182" на много места.
6 На телефона ми му гасне дисплея през няколко дни. Много е яко,
като не знаещ кой ти се обажда, ама ме мързи да го сменям.
2 Подписвам документи за стока, която ако изчезне някъде ще съм
без заплата 7-8 години.
3 Последния месец съм пил бира 2 пъти. Толкова малко за един месец
ми се е случвало за последно сигурно в 9ти клас.
4 В детската градина и аз правех опити за бягство, даже още 2ма бях навил, но единия ни изпорти... и не избягахме
5 Обичам да пиша "Blink 182" на много места.
6 На телефона ми му гасне дисплея през няколко дни. Много е яко,
като не знаещ кой ти се обажда, ама ме мързи да го сменям.
@Himera & Million
Не е чак толкова зле, колкото изглежда
...просто много черти на женския характер ме дразнят. Най-лошото е, че напоследък някои от тях забелязвам да присъстват и у мен - изпадам в депресии, ако съм качила 0,5кг или 1кг; харесва ми да ме ревнуват /и нарочно го причинявам/; показвам капризите си; често не знам какво точно искам и т.н.
...което считам за адски глупаво, но уви
Знаем...че е нормално жените да обичате мъжете, тъй като са единственият вариант за протичоположен пол, но аз ги харесвам като хора също така. Имат доста положителни качества, които липсват на нежните "четвъртинки"
От много малка...си падам по мъжките компании и явно това никога няма да се промени.
Единствената ми приятелка /освен майка ми/ след 2 седмици заминава за Германия. Дуду е една прекрасна качествена девойка и много земен човек! Най-интересното е, че сме две противоположности..напълно различни.
Не е чак толкова зле, колкото изглежда
...което считам за адски глупаво, но уви
Знаем...че е нормално жените да обичате мъжете, тъй като са единственият вариант за протичоположен пол, но аз ги харесвам като хора също така. Имат доста положителни качества, които липсват на нежните "четвъртинки"
От много малка...си падам по мъжките компании и явно това никога няма да се промени.
Единствената ми приятелка /освен майка ми/ след 2 седмици заминава за Германия. Дуду е една прекрасна качествена девойка и много земен човек! Най-интересното е, че сме две противоположности..напълно различни.
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Ми айде и аз да напиша...
1. В 4ти клас тренирах джудо, щото много се бях впечатлила от модерните по онова време филми в Джеки Чан и други там подобни
2. Като тийнейджърка бях лудо влюбена в Роберто Баджо! Мдааа.....и в още няколко футболисти, ама не толкова лудо
3. МНОГО обичам котки.
4. Преди 1 месец ядох за първи път крем карамел и се пристрастих към него. А оня ден ядох за първи път тирамису....очертава се и към това да се пристрастя
5. На 13 септември мисля да се прибирам към къщи, че наш'те почнаха да ми липсват
6. Живея в Студентски град, а в стаята ми няма нито една хлебрака!(дано никой не ми завиди и не ме урочаса
)
1. В 4ти клас тренирах джудо, щото много се бях впечатлила от модерните по онова време филми в Джеки Чан и други там подобни
2. Като тийнейджърка бях лудо влюбена в Роберто Баджо! Мдааа.....и в още няколко футболисти, ама не толкова лудо
3. МНОГО обичам котки.
4. Преди 1 месец ядох за първи път крем карамел и се пристрастих към него. А оня ден ядох за първи път тирамису....очертава се и към това да се пристрастя
5. На 13 септември мисля да се прибирам към къщи, че наш'те почнаха да ми липсват
6. Живея в Студентски град, а в стаята ми няма нито една хлебрака!(дано никой не ми завиди и не ме урочаса

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Vintersorg написа:Седи грей се! Аз съм си симпатичен и на втори поглед човек...Просто кожа на змия ми е една стара мечта, която още не мога да осъществя! (е тука ако нема рима, удари ма!)gitty написа:Vintersorg написа:-на телевизора си имам изсушена кожа от по погрешка убит слепок (тъпакът аз помислих че е змия и се изкефих че най-после ще сдобарам кожа)....драх го с ножовка...
aa? *scared!* Боожеее!! не очаквах такава жестокост от такъв симпатичен на пръв поглед човек..
Aхамм, ясно, ама аз въобще не си те представям как си седиш с ножа в ръка и дереш бедното животно..
--> 

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
gitty написа: мога да осъществя! (е тука ако нема рима, удари ма!)
Aхамм, ясно, ама аз въобще не си те представям как си седиш с ножа в ръка и дереш бедното животно..
Бтв това е много сладурско всъщност. Винаги съм гледал с умиление как някое момиче се колебае пред наглед такива елементарни ситуации...Ух, не знам точната дума- тук казваме "насландисва се". Седиш, гледаш прасковата, държиш ножа и се насландисваш. Ей това е много забавничко отстрани!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е да де, ама те двете неща са съвсем различни! Тя едва ли се е любувала на червейчето в прасковката, просто се е страхувала да го смачка или да го нарани дори. Демек...насландисвала се е!fire написа:"Да се насландисваш" е едно, а съвсем друго е да се любуваш на дребните нещица в живота![]()
Виж, ако беше хубава пеперудка, кацнала на някоя от саксиите по терасата...и ти я забележиш, порадваш й се, а тя после отлети и в очите ти остава отпечатък от нейната красота...това вече е любуване на малките неща в живота.
1. мразя буболечки
2. обичам сладкото
3. спя с 3 възглавници
4. опитвам се да стана шофьор (усещам, че ще се получи)
5. италияноговоряща съм
6. бях мажоретка (едно време)
2. обичам сладкото
3. спя с 3 възглавници
4. опитвам се да стана шофьор (усещам, че ще се получи)
5. италияноговоряща съм
6. бях мажоретка (едно време)
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Е, супер... Имаш още неща да опитваш,ама внимавай със сладкото,че ... че... Хич не е полезно !^PrincessA^ написа:Ми айде и аз да напиша...
4. Преди 1 месец ядох за първи път крем карамел и се пристрастих към него. А оня ден ядох за първи път тирамису....очертава се и към това да се пристрастя![]()
(дано никой не ми завиди и не ме урочаса)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър