Таксите

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

compaq
От дъжд на вятър

Таксите

Мнение от compaq »

Таксите за обучение за учебната 2007/2008 г. могат да бъдат платени по един от следните начини:

І. С банков превод

Съгласно Закона за БНБ и Наредбата за прилагането му, банката не приема суми в брой.

:shock: Вие това как го разбирате?
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

Аз го разбирам така: Не плащайте в банката! :lol: :lol: :lol:
_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от _ »

не можеш да идеш и да внесеш парите директно в бнб, а трябва да направиш превод от друга произволна банка(на която си даваш парите за семестъра в брой + някаква такса за услугата ;) )
allegralove
В началото бе словото

Мнение от allegralove »

И аз не го разбирам и се чудех, но пък днес отидох да се запиша и платих направо там, така е много по-удобно, а и не чакаш по опашки в банката.
Аватар
DevilFighter
В началото бе словото

Мнение от DevilFighter »

Аз го разбирам : "Правиш си банков превод на сметката на СУ(като за такисте за изпитите)". Абе най-сигурно е да си платиш на касата в съответния факултет :) Плащането по банков път се извършва по стандартна процедура....
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

allegralove написа:И аз не го разбирам и се чудех, но пък днес отидох да се запиша и платих направо там, така е много по-удобно, а и не чакаш по опашки в банката.
хах,зависи в коя банка отидеш ;) искам да си спестя точно опашките пред въпросните каси в СУ
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

DevilFighter написа:Аз го разбирам : "Правиш си банков превод на сметката на СУ(като за такисте за изпитите)". Абе най-сигурно е да си платиш на касата в съответния факултет :) Плащането по банков път се извършва по стандартна процедура....
по банков път също е сигурно ;) банките отварят в 8:30ч , плащам си и тъкмо ще отидат в СУ в 9ч като отворят и те. или те май по рано започваха?
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

compaq написа:
allegralove написа:И аз не го разбирам и се чудех, но пък днес отидох да се запиша и платих направо там, така е много по-удобно, а и не чакаш по опашки в банката.
хах,зависи в коя банка отидеш ;) искам да си спестя точно опашките пред въпросните каси в СУ
Не можеш да си ги спестиш, защото е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ти сложат печат в книжката, а тоя печат го слагат само там. Пък и се минава бързо
:D
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

summer написа:
compaq написа:
Не можеш да си ги спестиш, защото е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ти сложат печат в книжката, а тоя печат го слагат само там. Пък и се минава бързо
:D
имах предвид да си спестя опашките за плащането на таксата ;)
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

И плащането, и слагането на печата става на 1 и също място-касата на Паричния салон. :wink:
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

summer написа:И плащането, и слагането на печата става на 1 и също място-касата на Паричния салон. :wink:
ясно значи няма смисъл да се разкарвам до банката сутринта ;) направо да отпрашвам към СУ :D
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Няма никакъв смисъл да се разкарвате по банки. С едно редене свършвате и двете неща. Аз днеска като бях точно 5 минути ми отне цялата процедура, а очаквах, че ще се чака като за заплати. Но пък за сметка на това после по път към ЦИЕК ни валя чуден дъждец, та влезнахме вир вода и трябваше да изчакам малко преди да се запиша да ми изсъхне именника, че беше станал на баничка.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Купувам си документи,попълвам си ги и отивам да си платя,след което се записвам в съответния факултет??? Такава ли е процедурата?
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

ДА!
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

plamKA написа:Купувам си документи,попълвам си ги и отивам да си платя,след което се записвам в съответния факултет??? Такава ли е процедурата?

Преди да си платиш, попълваш първата страница на студентската книжка и я представяш на касата. Другите документи може да ги попълниш и след това! :wink:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”