Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

имам едно спешно въпросче значи приета съм геология но не ме устройва и не искам да се запиша искам да изчакам следващо класиране трябва ли да ходя до университета нещо да подавам за участие в класиране???
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

да
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mucunka написа:имам едно спешно въпросче значи приета съм геология но не ме устройва и не искам да се запиша искам да изчакам следващо класиране трябва ли да ходя до университета нещо да подавам за участие в класиране???
Да, задължително и да си оставиш дипломата там. Само че не знам тая геология към кой факултет спада..оставяш си дипломата във факлутета, в който си приета
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

хххх мн гадно :x аз исках да изчакам и другите класирания в МУ :? второ класиране в МУ кога излиза знаете ли?
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mucunka написа:хххх мн гадно :x аз исках да изчакам и другите класирания в МУ :? второ класиране в МУ кога излиза знаете ли?
Утре, ама ако си момиче движение особено няма. Най-много някоя колежанска специалност. Плюс това като се запишеш за втроро класиране в СУ не плащаш такса и спокойно можеш да си изтеглиш дипломата ако те примат в МУ.
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Случайно някой да знае от колко до колко става записването , че не можах да намеря да прочета , ако можете да ми кажете , ако можете да ми кажете до колко най късно мога да се запиша следобяд ?!?
Изображение
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

Insipidity написа:Случайно някой да знае от колко до колко става записването , че не можах да намеря да прочета , ако можете да ми кажете , ако можете да ми кажете до колко най късно мога да се запиша следобяд ?!?
Мисля, че започва в 9:00 и съм сигурна, че е до 17:00 !!!
Изображение
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

МЕРСИ!
Изображение
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

lujete e az dnes e vuzmutih
10.00-12.00 i 14.00 do 16.00
zabelejete 4 4asa! mogo se iznervih n tova ebati durjaven slujitel da si .na koi mu pla6tat inu4e za 4 4asa rabotA?Ima tri dni za zapisvane horata putuvat t kude li ne a te ne mogat da si natisnat zadnicite da raboqt po 8 4as moje ne6to da im stane.az kakto putuvah ot varna i sno6ti za avtobusa mesta nqma6e aq surin trugnah v 7.45 i pristigna kum 3 vuv fakultea i gledam rabotqt do 16 4asa.Kazah si tiq ko mi tru6nat vrata pred nosa?Edinstveniq mi izbor e da ostana da spq vuvfakuleta koito by the way e dosta zlove6t
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Е да , права си.Най-лошото според мен е липсата на всякаква информация.Нито дати нито часове , някакси все едно не е нещо важно , а найстина е само 3 дни!За тези ,които пътуват от далеч найстина е ужасно, но какво да се прави а БФ си е зловещ и бих добавил с много гадна миризма на формалин НОН СТОП :(
Изображение
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

formalina ne mi prei kefi si me daje ama kofti e s6to taka 4e elefonite im ili blokirat ili davat samo zaeto vreki 4e uspqh da se obaddq
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Оо това е центъра все пак не мисля ,че би трябвало да има проблеми с обхвата и все пак как во се записа?:)
Изображение
Starchild
В началото бе словото

Мнение от Starchild »

Бтв не виждам нищо лошо в тва факултетът да е зловещ. =) Има си атмосфера, която на мен лично ми допада.
Бих барнала тук-там, де... Във витрините на стълбището по някой буркан с карантия, препарирано животно, скелет или просто череп би било в тон. =) Може би повечко растения по коридорите също така.
За залите нишо още не мога да река, а те са ми интересни. Кофти, че не вярвам базата да е много добра. Но за миризмата, даже не съм усетила. ^^
Ся се надявам само да случа на яка група. ^^
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Ахах всички само това казват , пък никой не иска да каже какво се е записал или какво смята да се запише или ще дава диплома с надежда да се запише в следващата седмица :)Аз пък не бих пипал стълбището , по скоро анфаса на самата сграда!
Изображение
Starchild
В началото бе словото

Мнение от Starchild »

Ем, доколкото разбрах, те отпред ще правят градинка, каквато има отзад. ^^ Ако смяташ, че това ще освежи сградата.
Иначе аз бях писала по-назад. Молекулярна биология. =)
*прозява се* Айде лека, че се скапах днеска. ^^
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”