Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Мен ме глождаеше същия въпрос цял ден и разпитвах къде ли не и кой ли не и в крайна сметка ми казаха,че автоматично.Аз също не съм приета и се надявам на второ.
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 14 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
А ако съм приета специалност от геолого-географския факултет, а желаната от мен специалност е от химическия...къде трябва да отида да потвърдя, че искам да участвам във второ класиране???
Дано!А докато излезе 2-ро ще се побъркам.Почти съм сигурна,че не трябва да се ходи до София.Но все пак си звънни,ако искаш до университета.И успех на 2-ро!
Mimi_Bank написа:А ако съм приета специалност от геолого-географския факултет, а желаната от мен специалност е от химическия...къде трябва да отида да потвърдя, че искам да участвам във второ класиране???
Аз също не съм приета на първо класиране, но много се надявам на второто да успея! Специалността в която е най-голям шанса да ме приемат евентуално, местата за момичета са запълнени и даже бройката е доста превишена...Но надеждата умира последна..
сори за оффтопика ама имам едно въпросче... С колко приблизително е паднал миналата година бала от 1во класиране до 2ро класиране по културология (сега е 27.00 ) Аз сега съм приета философия, но ще си дам дипломата и ще чакам 2ро класиране за културология ..
Make What you Want
Say What you Want
Write What you Want
Be Whatever you Want