Има ли туристи тук?!

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Как го предпочитате?

С колело
5
19%
На стоп
1
4%
С кола
5
19%
Обществен превоз
2
8%
Пеш
9
35%
По въздуха или водата
4
15%

Общо гласове: 26

Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Има ли туристи тук?!

Мнение от Sunny »

Обичате ли да пътувате?Къде?Как?С кого?.....
Понеже аз съм голям фен на туризма и пътуването като цяло,както и на абсурдните истории реших да пусна тази тема.Та който желае,нека сподели-сигурна съм,че всеки крие по нещо в торбата!
:wink:
Smile!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Защо няма БДЖ? Ааа, не може така.
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Ми с кола си е най-хубаво...Стига някой друг да шофира :twisted: ...Предпочитам да почивам на море или планина стига да са свестни условията (само в хотел или почивна станция/свястна хижа)
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

хехехе, аз съм туристка, - не съм от тук и съм за малко..... :lol: :P Иначе - обичам да пътувам до нови и различни места, а вече от мястото зависят и хората и транспорта, който ще ползвам.......
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

:) Той нали влиза в обществения транспорт.Освен ако не предпочиташ да приватизираш БДЖ :wink:
Smile!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

А някой от специланост туризъм да има? :)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз обичам да пътувам :) Как - бих избрала най-вече самолет, но са твърде скъпи, та все с автобуси съм ходила :? Но ч4естно казано, не обичам определението "турист", наподня ми дебелите западняци лятото в Стария град, с грозните обувки и смешни шапки, потящи се в жегата :roll: То и аз съм била в чужди страни, но никога не съм имала толкова потресаващ външен вид (надявам се :mrgreen: )
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Crematory написа:Аз обичам да пътувам :) Как - бих избрала най-вече самолет, но са твърде скъпи, та все с автобуси съм ходила :? Но ч4естно казано, не обичам определението "турист", наподня ми дебелите западняци лятото в Стария град, с грозните обувки и смешни шапки, потящи се в жегата :roll: То и аз съм била в чужди страни, но никога не съм имала толкова потресаващ външен вид (надявам се :mrgreen: )
Абе то и ние кой знае как изглеждаме навън :wink:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Sunny написа::) Той нали влиза в обществения транспорт.Освен ако не предпочиташ да приватизираш БДЖ :wink:
Имам предвид, че това е цяло изживяване. Нема такова нещо с друго превозно средство.
Аватар
dzenga
От дъжд на вятър

Мнение от dzenga »

Обичам да пътувам! Най-често си правя "екскурзиики" с няколко приятелчета, пътуваме с мотори и предпочитаме да рзпускаме за по няколко дни на палатка в планината(в повечето случаи в близост до някой манастир) :)
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Тая година покрай кандидатстванията обиколихме с нашите
Северна България.Купих си карта със 100 - те забележителности.
От догодина, зависи как ще се развият нещата, смятам да ги обикалям
и да събирам печати от местата, които съм посетил.
Предпочитам да се движа с колело и кола.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

А аз направо обожавам!
"Турист" и на мен ми навява подобни асоциации,но "пътешественик"...Все едно чета Алеко.
Най-доволна ще съм ако е възможно да сменям транспорта-малко с влак,малко с кола,малко пеш-и за стоп съм навита...а с колело да не ви казвам по колко навивам.Обаче,ако трябва да съм сама,изобщо никъде не тръгвам.Независимо от посоката ми се струва доста странно.В България има къде да се иде и какво да се види,но все пак предпочитам някъде зад граница.Из Европа е хубаво,но много ме хваща яд като започна да правя сравнения с България.Щеше да е хубаво да си имаме по малко от чистотата на Германия,цветята на Франция,пътищата на Белгия и т.н.Ама не! :? И дори не вярвам,че тук ще се оправи-то си е до култура,манталитет и съвест.Да не влизам в друга тема :roll:
Smile!
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Паган написа:...и да събирам печати от местата...
Какви печати,Пагане?Кой ще ти ги слага и къде? :lol:
Smile!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ами на ГКПП-тата. Другаде къде?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

А,не! Не ща да имаме нищо общо с Франция, даже и някакви цветченца :twisted: БЛА!
От всички страни,в които съм била най ми хареса Турция :D Все едно си бях вкъщи,ама бях навън. Кеф :D И самочувствието си вдигнах ( навсякъде все чок гьозел викаха) , че и килцата покрай баклавичките и локумите ( аз не ям баклава, но нямаше как да откажа на турските домакини) .Абе общо взето беше много забавно и интересно.И наргиле пуших...Ех, спомени, спомени :D
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”