Понеже аз съм голям фен на туризма и пътуването като цяло,както и на абсурдните истории реших да пусна тази тема.Та който желае,нека сподели-сигурна съм,че всеки крие по нещо в торбата!
Има ли туристи тук?!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Има ли туристи тук?!
Обичате ли да пътувате?Къде?Как?С кого?.....
Понеже аз съм голям фен на туризма и пътуването като цяло,както и на абсурдните истории реших да пусна тази тема.Та който желае,нека сподели-сигурна съм,че всеки крие по нещо в торбата!

Smile!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
хехехе, аз съм туристка, - не съм от тук и съм за малко.....
Иначе - обичам да пътувам до нови и различни места, а вече от мястото зависят и хората и транспорта, който ще ползвам.......
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз обичам да пътувам
Как - бих избрала най-вече самолет, но са твърде скъпи, та все с автобуси съм ходила
Но ч4естно казано, не обичам определението "турист", наподня ми дебелите западняци лятото в Стария град, с грозните обувки и смешни шапки, потящи се в жегата
То и аз съм била в чужди страни, но никога не съм имала толкова потресаващ външен вид (надявам се
)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Абе то и ние кой знае как изглеждаме навънCrematory написа:Аз обичам да пътувамКак - бих избрала най-вече самолет, но са твърде скъпи, та все с автобуси съм ходила
Но ч4естно казано, не обичам определението "турист", наподня ми дебелите западняци лятото в Стария град, с грозните обувки и смешни шапки, потящи се в жегата
То и аз съм била в чужди страни, но никога не съм имала толкова потресаващ външен вид (надявам се
)
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тая година покрай кандидатстванията обиколихме с нашите
Северна България.Купих си карта със 100 - те забележителности.
От догодина, зависи как ще се развият нещата, смятам да ги обикалям
и да събирам печати от местата, които съм посетил.
Предпочитам да се движа с колело и кола.
Северна България.Купих си карта със 100 - те забележителности.
От догодина, зависи как ще се развият нещата, смятам да ги обикалям
и да събирам печати от местата, които съм посетил.
Предпочитам да се движа с колело и кола.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
А аз направо обожавам!
"Турист" и на мен ми навява подобни асоциации,но "пътешественик"...Все едно чета Алеко.
Най-доволна ще съм ако е възможно да сменям транспорта-малко с влак,малко с кола,малко пеш-и за стоп съм навита...а с колело да не ви казвам по колко навивам.Обаче,ако трябва да съм сама,изобщо никъде не тръгвам.Независимо от посоката ми се струва доста странно.В България има къде да се иде и какво да се види,но все пак предпочитам някъде зад граница.Из Европа е хубаво,но много ме хваща яд като започна да правя сравнения с България.Щеше да е хубаво да си имаме по малко от чистотата на Германия,цветята на Франция,пътищата на Белгия и т.н.Ама не!
И дори не вярвам,че тук ще се оправи-то си е до култура,манталитет и съвест.Да не влизам в друга тема 
"Турист" и на мен ми навява подобни асоциации,но "пътешественик"...Все едно чета Алеко.
Най-доволна ще съм ако е възможно да сменям транспорта-малко с влак,малко с кола,малко пеш-и за стоп съм навита...а с колело да не ви казвам по колко навивам.Обаче,ако трябва да съм сама,изобщо никъде не тръгвам.Независимо от посоката ми се струва доста странно.В България има къде да се иде и какво да се види,но все пак предпочитам някъде зад граница.Из Европа е хубаво,но много ме хваща яд като започна да правя сравнения с България.Щеше да е хубаво да си имаме по малко от чистотата на Германия,цветята на Франция,пътищата на Белгия и т.н.Ама не!
Smile!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А,не! Не ща да имаме нищо общо с Франция, даже и някакви цветченца
БЛА!
От всички страни,в които съм била най ми хареса Турция
Все едно си бях вкъщи,ама бях навън. Кеф
И самочувствието си вдигнах ( навсякъде все чок гьозел викаха) , че и килцата покрай баклавичките и локумите ( аз не ям баклава, но нямаше как да откажа на турските домакини) .Абе общо взето беше много забавно и интересно.И наргиле пуших...Ех, спомени, спомени 
От всички страни,в които съм била най ми хареса Турция