Какъв Интернет ползвате?
Модератор: Плазмодий
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Ми бърз
Интересното е, че сегашният ми доставчик ме включи по грешка. Купили една фирма, към която бях преди и данните ми били там. Звънят "удобно ли е еди кога си да дойдем да ви преокабелим, кабелите ще са под земята ала бала.." Чак след като свършиха работата разбрах, че не са били тогавашните ми хора
Но ми пуснаха месец безплатно нет, за да сравня дали са по-добри. Беше супер с 2 доставчика - като прекъсне единия, сменяш кабела и не те е грижа кога ще се отстрани повредата
В крайна сметка избрах новата фирма. Голям плюс е, че кабелът е подземен и не ми пука дали навън има гръмотевична буря 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Даам, и аз имах такова проблемче при една буря, нещо взе че изпука, ама се оказа че лан картата си е наред, а нещо им бяха изгорели кабелите май, та една седмица почти откарах без нет
Иначе този съвет за дърпането на кабела е много полезен, щото иначе гръмотевицата може да ти гръмне в компютъра
Като птичка в небесата 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Аз хубаво го махам, после го слагам пак...обаче нет нямаааа...Проблема идва от тях, бъгва им се системата.Geronimo написа:еми махаш кабела за нета и страшно нема. Аз вече се опарих така веднъж, взе че ми изгоря лан картата. Добре че тия мойте интернетаджии са разбрани хора, сложиха нова за малко пари
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
То не бяха сканадали, то не беше чудо...пояснено им беше, че ВАЛИ, а не ГЪРМИ...но...не помогна.Geronimo написа:Май само скандалът ше помогнеfeichka написа:Валеше, а не гърмеше...но на тези от Селинет май не им дремеше особоено, защото вчера пак спря.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
И ти ли си към тях?feichka написа:Валеше, а не гърмеше...но на тези от Селинет май не им дремеше особоено, защото вчера пак спря.
Аз също...
Ужас е наистина, след ВСЯКА буря - лека или силна - интернетът спира!
А после съвсем случайно отказват и телефоните в офиса им - или все заето дават или ги изклюват до другия ден, когато в повечето случаи вече има нет.
Селинет съкс.