студентски театър?

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

студентски театър?

Мнение от tonia kostova »

участвала съм от 8ми клас всяка година в постановки в моето училище и не мисля да спирам.в какъв любителски театър мога да се запиша?искам да е горе-долу класически, т.е. да не е от най-смахнатите, да не ми отнема страшно много време, и най-добре да е на френски, но и на български ме устройва.а мога ли и аз да си основа нещо и ще имам ли възможност за някакво участие?!?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хехе, ами има Алма Алтер към СУ, но той явно няма да ти по вкуса, не е класически. За театър на френски не съм чувала. Иначе има разни други студентски театри, но не знам как да ги откриеш. Мисля, че едното студио се казваше Студентина...Но може и да бъркам. :?
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

За театър и аз съм навит, но ако е класически. Тия експресионистични постмодернизми не ги разбира мойта глава. :roll: :roll:
Спомням си, че преди няколко години имаше обявление в ЦИЕК, че ще се сформира група, но явно не събраха желаещи и се разпадна бързо.
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

ами май за френски ще питам в института.аз принципно нямам нищо против по-чалнат театър, но трябва да ми допадне и да го схвана.пък и за подобни неща новобранците не са много подходящи, искат се опитни актьори.еми ще видим-до тук опита ми показва, че трупа от 4ма работи най-добре.тъй че ако някой тук-там се навие, може и да стане нещо, стига да си намерим поле за изява.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”