Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

popfolk star написа:Разстройвате ме!!!! :confused2: :evil3: :dontknow: :cry: :cry: Не знам откъде се намериха толкова злобни хора>>> :twisted: Мене ли4но има попфолк изпълнители които не понасям и марзя и въобще неща във поп-фолка,koito не ми харесват. Но също мисля 4е и този жанр си има много стойностни изпълнители....които наистина имат страхотни песни (пример : Емилия - обожавам я) :P
А тази от аватара ти коя е ?(Емилия?)
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

SoNoR написа: Аууууууу колко точно казано , исках това да спомена , но някои ще се засегнат много :D
Ако се засегнат вместо да дадат аргументиран отговор или да се замислят дали това, което казваме е вярно, то не бива да е наша грижа, че някой се обиждат от това което са :)
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

user0 написа:Каква ти злоба,хората просто ИМАТ сетива и усет ,а други нямат,дайте сега всички в хор да запеем чалги в знак на солидарност!За мен няма фенове на онази "музика" без да са и с подобен начин на мислене.Може да не в крайна фаза ,както по-горе обрисуваната :lol: :lol: ,но я има!
Не мога да разбера какво имате предвид като казвате "стойностни",ама кое е ,че нещо не се вижда от силикона и русите перчеми??Или от "девойките",които говорят с речников запас от 10 думи(5 са чуждици).Да не се самозаблуждаваме ! 8)
Както се казва в една песен 'Животът ти е поп-фолк",ама това е още по-срашно,защото не е само текст на песен ,а реалност!

:lol: :lol: Добре си го е казал човека,няма какво да добавя,на мен ми е тъжно ,че повечето "поп фолк фенове" са в ,меко казано, " дълбока грешка",но както беше казал Алеко "Разни хора,разни идеали",дали е подозирал колко е прав :lol: ...
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
popfolk star
В началото бе словото

Мнение от popfolk star »

mushroomhead написа:
popfolk star написа:Разстройвате ме!!!! :confused2: :evil3: :dontknow: :cry: :cry: Не знам откъде се намериха толкова злобни хора>>> :twisted: Мене ли4но има попфолк изпълнители които не понасям и марзя и въобще неща във поп-фолка,koito не ми харесват. Но също мисля 4е и този жанр си има много стойностни изпълнители....които наистина имат страхотни песни (пример : Емилия - обожавам я) :P
Да,това е Емилия.... :oops: :P :oops: Сладурка и стархотен 4овек!!!
''Тъмно е, навън вали, 4акам да се върнеш ти, стая с 4етири стени пропита от цигарен дим...''
Аватар
popfolk star
В началото бе словото

Мнение от popfolk star »

user0 написа:Каква ти злоба,хората просто ИМАТ сетива и усет ,а други нямат,дайте сега всички в хор да запеем чалги в знак на солидарност!За мен няма фенове на онази "музика" без да са и с подобен начин на мислене.Може да не в крайна фаза ,както по-горе обрисуваната :lol: :lol: ,но я има!
Не мога да разбера какво имате предвид като казвате "стойностни",ама кое е ,че нещо не се вижда от силикона и русите перчеми??Или от "девойките",които говорят с речников запас от 10 думи(5 са чуждици).Да не се самозаблуждаваме ! 8)
Както се казва в една песен 'Животът ти е поп-фолк",ама това е още по-срашно,защото не е само текст на песен ,а реалност!
Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll: Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.
''Тъмно е, навън вали, 4акам да се върнеш ти, стая с 4етири стени пропита от цигарен дим...''
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

popfolk star написа:
mushroomhead написа:
Да,това е Емилия.... :oops: :P :oops: Сладурка и стархотен 4овек!!!
Абе не знам какъв човек е ,но на външен вид си я бива (смятам няма мъж който да го отрече) :twisted:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

popfolk star написа: Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll:
така, не приемай този пост като заяждане, защото по прицнип спорът за или против чалгата (по-фолка) ми е доста омразен.
но!
ние, хората,които НЕ харесваме поп-фолк, със сигурност нямаме комплекси относно външния си вид, или и да имаме, те със сигурност не са породени от гримирани силиконови кукли.Не мисля,че е готин чарът на някоя (щях да кажа девойка,но...) "звезда", който си е чиста инвестиция на мениджъра/мъжа и с цел да се печелят пари от силиконови гърди, дупета и устни. Предпочитам повече естествените момичета, чарът не е красотата (още по-малко изкуствената).
Буквата ч на фонетичната клавиатура се намира до 1 , над таб.
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

popfolk star написа: Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.
Ми ти го каза - само 2-3 от тях могат да пеят в действителност;)

Останалите не стават и за попълниние на оркестъра на кръчмата в Долнунанагорнищье :lol:

А ще ми каже л инякой какво прави темата за чалгата в отдел "музика" при условие, че те нямат нищо общо???
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Някои от фолк звездите наистина са хубави( ако мога да преценя от гледането по телевизията , а там са с тонове грим ) , но пък нямат нищо в главата си , ако съдя по това как се държат и какви ги приказват... :roll: .И са меко казано смешни с това... :lol:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

popfolk star написа: Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll:
....
-дрехите - те трябва да са съобразени задължително с метросексуалните (или казано по друг начин - педалски) тенденции. Любимите са впитите тениски (предпочитани са тези без ръкави), стигащи едва до кръста или белите ризки. Якетата с надпис "Harrison" целите облепени с реклами също са много любим атрибут. Препочитани са тези с детска номерация. Панталон - той трябва да е бял и от възможно най-ефирната материя, за да прозитар прашките (както при чалгаджийката). Да не забравя да спомена и дънките, целите протрити и с дупки.
Как да не завижда човек на ...как го казаха .."метросексуалния" имидж на "чаровните" чалгари :)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

метросексуални
-правещи секс в метрото :lol: :lol: :lol: ахахах не можах да се здържа
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

popfolk star написа:Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll: Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.
Хаааахахахаха добреее "Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите " хахахаха!! о дааа!! ще си умра от смях!!! :lol: :lol: :lol: готиния чаааар ааа ахахахахаха!!!
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
Filosoff
В началото бе словото

Мнение от Filosoff »

Брейййй какво сериозно изследване си направил колега!!!
Ама трябва да продължиш темата и с други култови балъци 8)
Много те бива
Аватар
popfolk star
В началото бе словото

Мнение от popfolk star »

Crematory написа:
така, не приемай този пост като заяждане, защото по прицнип спорът за или против чалгата (по-фолка) ми е доста омразен.
но!
ние, хората,които НЕ харесваме поп-фолк, със сигурност нямаме комплекси относно външния си вид, или и да имаме, те със сигурност не са породени от гримирани силиконови кукли.Не мисля,че е готин чарът на някоя (щях да кажа девойка,но...) "звезда", който си е чиста инвестиция на мениджъра/мъжа и с цел да се печелят пари от силиконови гърди, дупета и устни. Предпочитам повече естествените момичета, чарът не е красотата (още по-малко изкуствената).
Буквата ч на фонетичната клавиатура се намира до 1 , над таб.
Първо - изглежда 4е моята клавиатура е друга, защото до номер 1 има само номер 2 и никакъв друг бутон (освен ЕФ 1 и ескейп)...???Така 4е не ми е ясно за кой бутон говориш. :?: :?: :arrow: Второ не примам поста ти като заяждане,спокойно. :roll: Трето - Не съм съгласен с теб, нормално е 4е много хора могат да не ме разберат, какво то4но искам да кажа... :geek: :joker: :scratch:
Аватар
popfolk star
В началото бе словото

Мнение от popfolk star »

Sw1tched написа:
....
-дрехите - те трябва да са съобразени задължително с метросексуалните (или казано по друг начин - педалски) тенденции. Любимите са впитите тениски (предпочитани са тези без ръкави), стигащи едва до кръста или белите ризки. Якетата с надпис "Harrison" целите облепени с реклами също са много любим атрибут. Препочитани са тези с детска номерация. Панталон - той трябва да е бял и от възможно най-ефирната материя, за да прозитар прашките (както при чалгаджийката). Да не забравя да спомена и дънките, целите протрити и с дупки.
Как да не завижда човек на ...как го казаха .."метросексуалния" имидж на "чаровните" чалгари :)
Както виждам няма да намеря подкрепа в тоя форум относно този въпрос, така 4е преставам да коментирам и да давам мнение по темата. :blah5: :3some: :lurk: :tongue3: Както се казва : Вси4ки да са живи и здрави, и да има мир. :brave:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”