От къде мога да си намеря кънки за лед?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

люлин.. май имаше някаква маршрутка, минава през ТУ, не знам дали продължава към зимния, ама поне до ТУ ако стигнеш, хващаш 280 за 5-6 спирки. иначе пързалки има понеделник, сряда и петък, не съм сигурен точно кога са, а събота и неделя са от 14:00, 16:00 и 18:30
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Да допълня понеделник,сряда и петък от 18.30 :wink: ,а относно кънките-не разбирам от хокейни,но ме кефят на външен вид :P
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

dormouse написа:относно кънките-не разбирам от хокейни,но ме кефят на външен вид :P
да, не можеш да им го отречеш на Найк, дизайнът им кърти.. иначе аз такива никога не съм карал, с ССМ съм, така че не мога да правя сравнение, ама съм чувал все хубави работи за Найк :)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

дано са добри.......притежателят да ни каже по нататък дали е доволен :D
Изображение
Аватар
vaksof
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vaksof »

Утре мисла да я хващам тази от 18:30 на зимния да вида там как е
иначе днес карах около 3 часа (разбирасе с малко почивки) и нищо не ми стана на краката...а преди като карах с такива под наем 2 часа и направо не издържах супер дразнеща болка навсякаде ме убиваше ..рани ...../важно е че сега мога да разчитам на МОИТЕ си кънки :D
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

утре съм на тренировки по същото време на Зимния :D :D :D :D
Изображение
didi_k
В началото бе словото

pomognete mi molq

Мнение от didi_k »

mnogo iskam da si kuq kunki ama ne zimni a normalni kunki s po dve po dve kolela polkovi ot edno vreme i obikolih celiq net i nikade v bg ne namerih nqkoi ima li prdstava kade moje da ima molq vi mnogo iskam takiva kunki
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: pomognete mi molq

Мнение от Tripio »

didi_k написа:mnogo iskam da si kuq kunki ama ne zimni a normalni kunki s po dve po dve kolela polkovi ot edno vreme i obikolih celiq net i nikade v bg ne namerih nqkoi ima li prdstava kade moje da ima molq vi mnogo iskam takiva kunki
ъъ.. аз едно време имах такива, ама кой знае къде съм ги бутнал :) ако случайно ги намеря, ще ти ги продам за 2 бири :lol:

иначе май съм виждал да продават такива на сергиите около стадиона, ама те са там само зимата..

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

много актуална тема сега :lol:
Ibiza DJ
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

не се ебавай, на Славия има лед.. даже тия дни ще говоря с едни приятели, дето тренират там, да направим една пързалка

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

На мен сега пясъка и прашките са ми в главата. Лед и пързалки - после :lol:
Ibiza DJ
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

аз имам такива кънки и са на около 7-8 години, не по-стари. Помня, че тогава си ги взех от Бонжур....не знам дали сега имат такива. Сини са, с метална основа и пластмасови колелета. Имат вързанки, абе като едновремешните, просто дизайнът им е по-весел :) Бих проверила в детски магазин, колкото и абсурдно да звучи :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
vaksof
В началото бе словото
Обратна връзка:

Поздрави от Швеция

Мнение от vaksof »

Хехе тук има ли някой още :lol:

Каква ирония ..преди си търсех кънки и се надявах някои от чужбина от тези страни дето спорта е много известен и вървежен да ми прати а сега вече живея в Швеция :bounce: и нямам такъв проблем но все пак още ще си покарам Найкито което не е мръднало!

Много се радвам за новата пързалка която отвори вчера в София!Ходете и карайте :!:
И аз почвам скоро тука в Стокхолм :alien:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Re: От къде мога да си намеря кънки за лед?

Мнение от Плазмодий »

От белобрадите гноми които ги правят
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
slawi
В началото бе словото

Re: От къде мога да си намеря кънки за лед?

Мнение от slawi »

ми и аз карам от няколко години и сега тая вече ще си зикам и аз кънки и мога да ти кажа да отидеш при магазина на славия (тои се намира точно да пързалката) има от 100 до 800 лева и мога да ти кажа че всичките са добри (говора за хокейните) аз ти препоръчвам там :) :) :) :) :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”