Културология?
Модератор: Boromir
Културология?
Интересува ме тази специалност дали е перспективна и дали е интересна за изучаване ! Моля за инфо запознатите с нея! Благодаря ви предварително 
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Учителя ми по литература,който ме подготвяше за КСК е завършил Култорология като втора специалност...и каза,че освен страшно интересна е и страшно безперспективна....
иначе излизаш мн интелигентен и знаещ...ама безработен...
Не знам де,тва е негово мнение,все пак аз не говоря от личен опит..може и да не е така
иначе излизаш мн интелигентен и знаещ...ама безработен...
Не знам де,тва е негово мнение,все пак аз не говоря от личен опит..може и да не е така
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Elektra
- Живее, за да пише
А как пишеш специалност "на по-предно място" без да знаеш нищо за нея?Ivette написа:Добре де ..ама какъв излизаш - кукуролог , което ще рече ?? Не знам.. интересно ми е, защтото това е една от специалностите , които съм писала на по-предно място и има вероятност да ме приемат нещо такова в предвид баловете от минлите КСК
Може да вървя бавно, но никога назад!
Ами не са много специалностите, с които може да се кандидатства само с история ...на 7мо място ми еElektra написа:А как пишеш специалност "на по-предно място" без да знаеш нищо за нея?Ivette написа:Добре де ..ама какъв излизаш - кукуролог , което ще рече ?? Не знам.. интересно ми е, защтото това е една от специалностите , които съм писала на по-предно място и има вероятност да ме приемат нещо такова в предвид баловете от минлите КСК![]()
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Липсваше ми тоя цвят на текстаElektra написа:А как пишеш специалност "на по-предно място" без да знаеш нищо за нея?Ivette написа:Добре де ..ама какъв излизаш - кукуролог , което ще рече ?? Не знам.. интересно ми е, защтото това е една от специалностите , които съм писала на по-предно място и има вероятност да ме приемат нещо такова в предвид баловете от минлите КСК![]()
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Elektra
- Живее, за да пише
Знамuktc написа:Липсваше ми тоя цвят на текстаElektra написа:А как пишеш специалност "на по-предно място" без да знаеш нищо за нея?Ivette написа:Добре де ..ама какъв излизаш - кукуролог , което ще рече ?? Не знам.. интересно ми е, защтото това е една от специалностите , които съм писала на по-предно място и има вероятност да ме приемат нещо такова в предвид баловете от минлите КСК![]()
Може да вървя бавно, но никога назад!
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Евгени Минчев сигурно е завършил гей-школата за духащи ватмани, съмнявам се, че нещо повече е изкярил (сериозно- тоя оръфляк ако има висше, то аз трябва да се удавя в Перловската река).summer написа:Евгени Минчев не беше ли завършил това?
За специалността- вероятно е една от многото в СУ, от които излизаш... абе не знам какъв излизаш, ама ако си хванеш работа с това, с което излизаш, то е сигурно, че един охранител от Егида ще взима повече от тебе (а който не е запознат, охранителите от Егида взимат НАИСТИНА малко).
-
нямазначение
- От дъжд на вятър