РОКИ БАЛБОА или РОКИ VI
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
РОКИ БАЛБОА или РОКИ VI
Един достоен и изненадващо дълбок завършек на сагата за боксьора Роки Балбоа по мое мнение.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Реално погледнато, първият Роки е класика, наистина!
Вторият също ми допада определено, макар като цяло да го водят доста по-слаб, доколкото знам.
Третата част е вече доста изсмукана, макар да има своите силни моменти, примерно душевния катарзис на Роки (хехе).
Четвъртата част я изгледах само като фен на поредицата и е доста смешна, реално, макар да се забавлявах искрено.
Роки 5.. ми почти не го помня, това не говори добре за него, определено....
А 6? Не знаех, че е излязал... Дано скоро реша да жертвам една вечер в името на миналото...
Вторият също ми допада определено, макар като цяло да го водят доста по-слаб, доколкото знам.
Третата част е вече доста изсмукана, макар да има своите силни моменти, примерно душевния катарзис на Роки (хехе).
Четвъртата част я изгледах само като фен на поредицата и е доста смешна, реално, макар да се забавлявах искрено.
Роки 5.. ми почти не го помня, това не говори добре за него, определено....
А 6? Не знаех, че е излязал... Дано скоро реша да жертвам една вечер в името на миналото...
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Фен съм на поредицата и бих определил последната част като една от най-добрите наред с първата. Добре се получи, че историята на Роки си има завършек
В DVD-то, ако не сте го гледали, има алтернативен край.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Ira_dei
- Драскач
е,то се задава и Терминатор 4,ако става въпрос...за пари сигурно ще направят и Е.Т 2 и Кръстника 4
А що се отнася за Роки,това е най-добрия филм правен за боксиор,просто няма по-добър...никакви Али-та,Разярени бикове и т.н ...ТОВА Е ФИЛМА.Сталоун е велик!Този филм и музиката от него ме надъхват когато ми предстои някакво изпитание,който не го е гледал...да поправи тази грешка 
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА