Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
аз изписах всички листи, които бяха в първоначалния комплект (без малко и със широк почерк). писах за политическата жега в сибир свързана с противоракетния щит на щатите, за медиците в либия и защо германия и англия са побеснели саркози, за странджа, за мвр и свободата на словото и за пожарите...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Мила написа:аз изписах всички листи, които бяха в първоначалния комплект (без малко и със широк почерк). писах за политическата жега в сибир свързана с противоракетния щит на щатите, за медиците в либия и защо германия и англия са побеснели саркози, за странджа, за мвр и свободата на словото и за пожарите...
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
borislava_
- В началото бе словото
OMG
. Всички листи... В нашата зала имаше една, която искаше един лист допълнително и доста хора едва не прихнаха в смях.. Извинявайте много (не е иронично), но какво толкоз изписахте в тези (май 5) листа? За мен е любопитно понеже аз рядкос ъм виждала толкова дълги есета (ако изобщо с такъв размер това може да бъде наречено есе)..
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
И аз написах шест страници.
Ако знаете как ме изгледаха, като си поисках допълнително. Смисъл, първо си написах черновата, после преписах. За съжаление имам отчайващ почерк, който е грозен, но поне не е трудно да се чете. И реших да се напъна да изглежда добре, поне веднъж. Горе долу стана.
Есето, което писах беше на тема глобалното затопляне. И си харесвам есето. После се замислих, че можеше да задълбая малко повече, но хайде.
Интересно ми е, защо такова моткане с проверяването.
Хареса ми обаче възможността всеки сам да си избере начина, по който да тълкува темата. Свобода, която УНСС не предложи.
Ако знаете как ме изгледаха, като си поисках допълнително. Смисъл, първо си написах черновата, после преписах. За съжаление имам отчайващ почерк, който е грозен, но поне не е трудно да се чете. И реших да се напъна да изглежда добре, поне веднъж. Горе долу стана.
Есето, което писах беше на тема глобалното затопляне. И си харесвам есето. После се замислих, че можеше да задълбая малко повече, но хайде.
Интересно ми е, защо такова моткане с проверяването.
Хареса ми обаче възможността всеки сам да си избере начина, по който да тълкува темата. Свобода, която УНСС не предложи.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ммм мисля, че да, там ли се тегли темата? (Имам навика да забравям еннужна информация и ми се губи)
Седях на втория ред.
Впрочем, нещо интересно. На изпита по литература един журналист си мърмореше под носа. И каза, че темите ще са Йовков и есе на тема Далчев/Ботев. Да не би журналистите да знаят повече от нас за темите???
О.о Още се чудя.
Мила, а ти доволна ли си от себе си?
Седях на втория ред.
Впрочем, нещо интересно. На изпита по литература един журналист си мърмореше под носа. И каза, че темите ще са Йовков и есе на тема Далчев/Ботев. Да не би журналистите да знаят повече от нас за темите???
О.о Още се чудя.
Мила, а ти доволна ли си от себе си?
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
ами... ще видим като излязат резултатите. това което ме радва е, че не съм писала за глобалното затопляне и вальо топлото (двете най-споменавани теми) и се надявам фактът, че съм писала малко по-различно да окаже положително влияние. като познавам су, вероятно искам твърде много.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
aL` написа:Eneya мм. . . в много грешна посока си писала на темата. Всъщност пълната формулировка е Топло (1978). Трябвало е да направиш свръзката с този бг филм и да изследваш процесите в социалният строи по време на комунизма. Поставянето на централно парно и ефекта върху отопляемостта на сградите, разходите на ползуващите го, промените в битовите взаимоотношения между комшиите. В плюс е и изчисляването капацитета на чугунените радиатори и съпоставка с бакърените и алуминиевите, които главно се ползват днес.
Нз. С твоите разсъждения едва ли ще изкараш повече от 3.
Voltaire
Voltaire
само се надявам и от су да го приемат с хумор