ЮЗУ - кандидатстудентска кампания 2007
Модератор: Boromir
-
jana koceva
- В началото бе словото
И ти ли си с право?Axiom написа:Относно последното мнение - колкото и необнадеждаващо да звучи - минимални шансове, почти никакви; по-скоро нещо като педагогика, логопедия и прочее на второ (евентуално) класиране.
П.П: Приет съм на първо класиране, първо желание!!! Да ми е честито!
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
-
zdravkochoki
- В началото бе словото
- TimShel_Girl
- Драскач
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
И аз съм приета Икономика на не знам какво си...Ама хора идва ми да се самоубия...Какво се случи не знам...По история 5.50,Българския съм го оплескала..но нямам идея защо и имам 3.63, оценките ми от дипломата са отчайващи
ииии май ще се простя с правото...но какво да се прави...Дано само късмет имам та на някое друго класиране да вляза...Иначе съм кандидатствала и в УНСС (само тези две уни-та) , само че като гледам и там нямам шансове...значи с някои от вас ще сме колеги в ЮЗУ тази година...само да видим коя спец. 
http://www.swu.bg/bg/index.php?option=c ... Itemid=575 ето минималните балове от първо класиране, аз лично се съмнявам че от 29,55 ще падне до 28
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!