Какво е да си студент в СУ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
В СУ може би най-ясно се оглеждат недъзите на нереформираното българско образование, запазило напълно чертите на тоталитаристката система - липса на всякаква конкуренция между преподавателите, възпиране на всякакви опити за реформиране, абсолютна липса на практическа насоченост, преподаватели с доста неясни професионални качества
По-глупав пост не бях чувала..
тбе от къде са те изтървали бе AlexLevit... СУ може да има доста недостатъци за оправяне , но едно 90% от преподавателите са адски добри в специалността си .. може да са всякакви със много странности и косури и да се държат странно на моменти , но ако имаш желание и здрави нерви Су можеда ти даде много.. Не е идеално, даже доста не е но кое е ?????

LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Хора, не се занимавайте с такива. Те са малки души. По-низши от нищожествата.
Какво като преподавателите имат странности? Че кой няма. А на моменти това е интригата. Какво ще ти предложат на лекцията си, какво ще стане на изпита.
За да оцениш СУ, трябва да си нещо повече от биологичен индивид със собствено, бащино, фамилно име, ЕГН и факултетен номер.
Какво като преподавателите имат странности? Че кой няма. А на моменти това е интригата. Какво ще ти предложат на лекцията си, какво ще стане на изпита.
За да оцениш СУ, трябва да си нещо повече от биологичен индивид със собствено, бащино, фамилно име, ЕГН и факултетен номер.

- явор
- Летописец Виртуоз
Аз пък съм до голяма степен съгласен с AlexLevit, като отбелязвам, че наистина има доста добри специалисти, но не и преподаватели... просто отношението на повечето към студентите и начинът на преподаване на някои от тях е неподобаващ. И само ще добавя, че към тоталитаристичната картина трябва да добавим и отношението на преподавателите към студентите - тяхното пълно надмощие, безконтролност и безнаказаност.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си