ЮЗУ - кандидатстудентска кампания 2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от AzoN »

Аз в ЮЗУ по история изкарах 5.75, а по бълг. - 4.69 - за право разбира се.. мисля, че съм вътре, но аз все пак си искам СУ :)
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Браво! Аз изкарах 5,82 по география и 5,50 по англ. което мисля, че е напълно достатъчно за Туризъм, но някакси СУ ме влече повече :)
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
AzoN
От дъжд на вятър

Мнение от AzoN »

ехеее супер оценки
е дано СУ ни огрее в крайна сметка, тъкмо ще освободим места за някой друг в ЮЗУ
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

AzoN написа:ехеее супер оценки
е дано СУ ни огрее в крайна сметка, тъкмо ще освободим места за някой друг в ЮЗУ
Дай боже! Но чесно казано за мен се съмнявам. И в крайна сметка времето ще покаже :) остава само около седмица до първо класиране :)
Успех!
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
AzoN
От дъжд на вятър

Мнение от AzoN »

V_I_P написа:
AzoN написа:ехеее супер оценки
Дай боже! Но чесно казано за мен се съмнявам. И в крайна сметка времето ще покаже :) остава само около седмица до първо класиране :)
Успех!
Еее мерси и на теб успех. Ще станат нещата, тази година май ще бъде годината на изненадите...
ragazo
В началото бе словото

Мнение от ragazo »

5.25 по История и 4.5 по Български език.
Бала ми е малко над 31. Като се има предвит че миналата година на трет класиране последния е влязал право е с бал 28.81, се надявам и аз да се навра.
AzoN
От дъжд на вятър

Мнение от AzoN »

ragazo написа:5.25 по История и 4.5 по Български език.
Бала ми е малко над 31. Като се има предвит че миналата година на трет класиране последния е влязал право е с бал 28.81, се надявам и аз да се навра.
Вътре си ;)
jana koceva
В началото бе словото

Мнение от jana koceva »

колкото и отчаяно да звучи аз имам 3.00 по български език,доста кофти и аз не знам защо така се получи,но...
Та жалкия ми въпрос е дали с тази оценка имам някакъв шанс за нещо при положение че от дипломата ми са само 6-ци,но аз не съм писала педагогиките и за това си мисля че няма да стане,не знам,някаква надежда според вас? :roll:
Axiom
В началото бе словото

Мнение от Axiom »

Истината е, че от всички ПУЦ-ове благоеградският е най-добър. :lol: Така де, прилична алтернатива. И аз ще съм там.
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Днес излезе първо класиране в ЮЗУ, приети ли сте :?: Аз да, първо желание - Туризъм :D :D :D :D :D
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

V_I_P написа:Днес излезе първо класиране в ЮЗУ, приети ли сте :?: Аз да, първо желание - Туризъм :D :D :D :D :D
И аз дааа - първо желание Право, редовно обучение :D :D :P Ако ме приемат и в СУ и УНСС обаче, с кеф го освобождавам за някоя друга кандидат-правистка в ЮЗУ
AzoN
От дъжд на вятър

Мнение от AzoN »

aya написа:
V_I_P написа:Днес излезе първо класиране в ЮЗУ, приети ли сте :?: Аз да, първо желание - Туризъм :D :D :D :D :D
И аз дааа - първо желание Право, редовно обучение :D :D :P Ако ме приемат и в СУ и УНСС обаче, с кеф го освобождавам за някоя друга кандидат-правистка в ЮЗУ
или кандидат-правист - в ЮЗУ няма квоти ;)

И аз съм приет право по първо желание в ЮЗУ, както и очаквах. Сега се надявам и аз да оставя мястото свободно ако ме приемат в СУ..
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

То и аз на това се надявам, дано ни приемат в СУ :)
ragazo
В началото бе словото

Мнение от ragazo »

И аз съм вътре!
„Кандидат-студентът е приет в специалност: Право, редовна форма на обучение”

По 001 желание.
Аватар
sweet_kiss
В началото бе словото

Мнение от sweet_kiss »

"Кандидат-студентът е приет в специалност: Право, задочна форма на обучение с бал ..... по предпочитание номер 001"

И мен ме приеха в ЮЗУ по първо желание - право-задочно :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”