Не ги оставят на мира... Горките медици. Те сега искат да си починат на спокойствие, да отделят колкото се може повече време на близките си, а вместо това сега хиляди медии ги тормозят... Пресконференции, интервюта...Паган написа:Иска ти се, ама нямаааааа!
Сега 8 години ще ги канят по тв-предавания, игри, ще има лунапарк,
в който децата да се снимат до пластмасови мед. сестри и т.н.....
Сега тепърва започва да се приказва
МЕДИЦИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ!!!!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- DADO
- Легендарен флуудър
Ibiza DJ
Истината е, че медиците през последните години бяха не затворници, а едни доста скъпи заложници. Нямам нищо против тях, но ако имат достойнство трябва да отклонят повечето от държавните подаръци.
Много ми хареса едно въпросче от пресконференцията: Как са съумели да си останат поддържани жени?
Със сигурност са преживели много, но някои други тук преживяха не по-малко, а бяха отритнати.
Много ми хареса едно въпросче от пресконференцията: Как са съумели да си останат поддържани жени?
Със сигурност са преживели много, но някои други тук преживяха не по-малко, а бяха отритнати.
Silence tells me secretly Everything!
Каквито и да са били скъпи заложници или наистина измъчени жертви .. май е време да ги оставим на спокойствие и да продължат живота си .. каквото и да е станало каквито и шашми да е имало, които ние зрителите не знаем ... да си далеч от роднини и приятели толкова време си е тежко..

LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Оооо, какво си говориш - история, литература... Тъкмо сега видях, кога ще ми е изпита по история през септември.Joker написа:Напреднал си с историята...
Днес г-дин Гешев как пусна майтап като ревизирахме работите от Математика 2. Тъкмо ние плюнчим, броим, товарим на количката във вихрено темпо и той - "Математиците, внимавайте да не вземете папка от изпита по литература." Сякаш като отиде във ФМИ ще бъде проверена

-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Стари са вече, време им е да побеляват.Xenon написа:Как да са поддържани бе, на едната косата й побеляла през тези години...
Ако не се лъжа, Балканският полуостров е част от Европа.Бeтон написа:Аз преди всичко съм на Балканите! Каквито и съюзи да минат - СССР, ЕС... Балканите са си Балканите. И никой не трябва да го забравя това.Паган написа:Ти като искаш бъди европейски гражданин от 1-ви януари 2007.
Аз съм европейски гражданин от повече от 1600 години.
Ако не се лъжа, от около 4-5 млрд. години насам.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
--------------------------------------------------------------------------------
аз сълзи видх-малко,но видях. и аз се зачудих първоначално,но всичко е станало толков бързо,че хората сигурно още не могат да го осъзнаят.още повече,че журналята не ги оставят намира
аз сълзи видх-малко,но видях. и аз се зачудих първоначално,но всичко е станало толков бързо,че хората сигурно още не могат да го осъзнаят.още повече,че журналята не ги оставят намира
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
На мен нито журналисти,нито никой не биха ми попречили.И напротив,защото са чакали 8 години,трябваще да покажат някакво вълнение.Аи ето-минаха няколко дни-и пак нищо..Освен наглостта на техни близки да заяват ,че ще съдят държавата
Нещо аз ли не разбирам,или има нещо сбъркано
Нещо аз ли не разбирам,или има нещо сбъркано
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Мен пък ме издразни изказването на дъщерята на една от медицинските сестри (не помня чия точно). Няколко дни преди да се върнат (тоест преди изобщо да се е изяснила съдбата им), въпросната млада жена заяви в някакво интервю, че след като на либийските семейства били изплатени толкова големи компенсации, съвсем в реда на нещата й се виждало и на майка й да се плати подобаващо.
Хубаво, нека. Ама това ли е начинът да си го поискаш... Вместо да каже колко много разчита майка й да се върне и как това ще е достатъчно за нея, тя взела сметки да прави вече
Хубаво, нека. Ама това ли е начинът да си го поискаш... Вместо да каже колко много разчита майка й да се върне и как това ще е достатъчно за нея, тя взела сметки да прави вече