Поради невъзможностfire написа:Напълно!
За или против изневярата сте??
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хубава позиция...fire написа:Аз съм ПРОТИВ изневярата! За мен изневярата е не само липса на уважение. Да изневериш означава да излъжеш човека, който вярва в теб, да го предадеш. А най-много в този живот мразя лъжата и предателството във всичките им форми. И немога да се съглася с Tripio, че има "неволна" изневяра. Какво значи "неволна"? Ако аз не искам да изневеря на човека до мен, случайният познат не е в състояние с нищо да ме привлече и да ме накара да изневеря. А когато обичам един човек и държа на него никога не бих си позволила даже "неволна" изневяра. Алкохолът? И това за мен не е оправдание. Ами като не можете да се контролирате, когато употребявате алкохол просто не го употребявайте. Приказката "на пияно не важи" е най-голямата глупост. В определени ситуации мога да простя единичен случай на лек флирт, но това е всичко.
И друго, може много да си развалите мнението за мен, но аз не съм склонна да прощавам (само веднъж съм го правила и съм казала, че никога повече няма да го направя). Аз държа човекът до мен да се отнася към така, както аз към него. А аз самата никога не бих изневерила!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Vintersorg, както ти се изказа в една друга тема: всеки влак си има пътници 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- fire
- Живее, за да пише
Хей, Tripio, не се сърди. Не съм искала да те обидя по никакъв начин. Всеки има право на мение (нали затова е форума). А аз изказах своето и не те осъждам за твоето. Наистина за всеки влак си има пътници и така също реално в живота има много случаи на изневери и ще продължава да има. Те хората ако ме слушаха мен думата "изневяра" нямаше да съществува.
А и честно казано малко ти завиждам, че можеш да прощаваш. Аз не мога (по-точно мога много неща да простя, но това точно не). Това може много да е лошо, но такъв ми е труден характера явно. 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
споко, не се сърдя.. просто много обичам да споря, и го правя при всеки удобен поводfire написа:Хей, Tripio, не се сърди
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Аз определено заклеймявам твърдо изневярата!Долно е да предадеш човек,който ти вярва,факт е че така предаваш и себе си!Не мога да си представя,че някой е способен на такава низост като това да гледа в очите,човека на когото е изневерил,да го докосва,да го целува...това е като да оскверниш светиня.Истинската любов е сято нещо,защото е чиста,когато пошлостта и безверието се намесят,няма любов...има... само статистика като тази за омъжени двойки над 35год 
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аз лично до момента не съм изневерявала, а и не съм изпитвала нужда да изневеря. Но и не съм била женена все пак, откъде да знам сега, може би след 15-20 години семеен живот ще бъда на друго мнение
. Но все пак трябва да се гледа философски на нещата. Не искам да ви обиждам, драги момчета, но на мъжкия пол е вроден стремежа към възможно повечко полови контакти, повечко партньорки, повечко места на които да се "посее семето", което разбира се си е в реда на нещата, защото по този начин се създава по-голямо потомство. Разбира се, всяко правило си има и изключения, има разбира се и много мъже, които не са от този сорт (както има и жени, стремящи се към много партньори).
Мисълта ми беше, че смятам за напълно възможно, някой ден мъжът ми да пожелае да ми изневери, ей така за разнообразие, въпреки че ме обича примерно. Ако знам, че го е направил само заради секса (или само за спорта, ако мога така да се изразя), смятам че по-лесно бих му простила, отколкото ако знам че е вложил и чувства към другата жена.
Ще се съгласите предполагам, че сексът може да бъде и само спорт, а може да бъде и много повече.
Не знам дали успях да изложа пълно и изчерпателно мнението си, но основната ми идея беше, че физическата изневяра не е толкова страшна колкото душевната. Общо взето, смятам че е по-добре мъжът ми да спи с друга и да мисли за мене, отколкото да спи с мене и да си представя, че е с друга
Мисълта ми беше, че смятам за напълно възможно, някой ден мъжът ми да пожелае да ми изневери, ей така за разнообразие, въпреки че ме обича примерно. Ако знам, че го е направил само заради секса (или само за спорта, ако мога така да се изразя), смятам че по-лесно бих му простила, отколкото ако знам че е вложил и чувства към другата жена.
Ще се съгласите предполагам, че сексът може да бъде и само спорт, а може да бъде и много повече.
Не знам дали успях да изложа пълно и изчерпателно мнението си, но основната ми идея беше, че физическата изневяра не е толкова страшна колкото душевната. Общо взето, смятам че е по-добре мъжът ми да спи с друга и да мисли за мене, отколкото да спи с мене и да си представя, че е с друга
Аз знам, че нищо не знам....
Ами в частност по въпроса с алкохола...трудно мога да го приема за оправдание - ако любимият ми изневери веднъж,защото е пийнал вповечко,как да приема,че следващия път,когато пак е на градус това няма да се повтори
или че никога повече през живота си няма да пие
Малко наивно,да не кажем абсурдно...
Иначе по въпроса с изневярата,нека цитирам бившата си учителка по литература - много умна жена.Беше казала веднъж,че човек,който обича истински не изневерява!А разните теории,че изневярата понякога заздравявала връзката,защото ти помагала да оцениш човека до себе си ми звучат глупаво...Значи за да изневериш,човекът до теб явно не ти дава нещо от което имаш нужда.Затова в един момент отиваш при друг,но като видиш,че "старото" е все пак по-добро се връщаш при него...Само че това за мен не е любов!Това трае докато един ден не намериш нещо наистина "по-добро"!Колкото до изневерите за една вечер...и това не мога да приема,че би го направил човек,който обича истински - заради единия животински инстинкт да предаде любимия/любимата,да прояви пълно неуважение,да допусне да го/я нарани толкова много...Лично за мен,обичам страшно много момчето,с което съм и ако го нараня така, след това би ми било адски гадно,да не кажа повече отколкото и на него...А ако той постъпи така с мен,след това много добре бих си помислила има ли въобще бъдеще тази връзка,по този начин любовта,доверието,хубавите моменти,думите...всичко излиза една голяма лъжа,отива по дяволите,всичко трябва да се гради наново...
Леле,то излезе цял роман
Айде дано не са много объркани тия разсъждения,че още ми е малко сънено 
Иначе по въпроса с изневярата,нека цитирам бившата си учителка по литература - много умна жена.Беше казала веднъж,че човек,който обича истински не изневерява!А разните теории,че изневярата понякога заздравявала връзката,защото ти помагала да оцениш човека до себе си ми звучат глупаво...Значи за да изневериш,човекът до теб явно не ти дава нещо от което имаш нужда.Затова в един момент отиваш при друг,но като видиш,че "старото" е все пак по-добро се връщаш при него...Само че това за мен не е любов!Това трае докато един ден не намериш нещо наистина "по-добро"!Колкото до изневерите за една вечер...и това не мога да приема,че би го направил човек,който обича истински - заради единия животински инстинкт да предаде любимия/любимата,да прояви пълно неуважение,да допусне да го/я нарани толкова много...Лично за мен,обичам страшно много момчето,с което съм и ако го нараня така, след това би ми било адски гадно,да не кажа повече отколкото и на него...А ако той постъпи така с мен,след това много добре бих си помислила има ли въобще бъдеще тази връзка,по този начин любовта,доверието,хубавите моменти,думите...всичко излиза една голяма лъжа,отива по дяволите,всичко трябва да се гради наново...
Леле,то излезе цял роман
Не се сбъдват само забравените мечти...