За или против изневярата сте??
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Eve
- В началото бе словото
За или против изневярата сте??
аз сьм твьрдо против 
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аммиии.. доста плаващо мнение имам
теоритически и аз съм яко против, ама зодията ми е на друго мнение (за справка - стрелец съм).. пък и пия много..
като цяло за мен има 2 вида изневяра - нека ги наречем "волна" и "неволна". и за да не ми се нахвърлите сега с коментари от типа "няма неволна, ти си го направил!", ще поясня гледната си точка: волната е когато ти си "активният", т.е. когато сам търсиш свалката, контакта.. а друго е когато си жертва на такова - тва, съчетано с употребата на алкохол, води до тежки последствия понякога (имам горчив личен опит в тая област).
да обобщя - бих приел от половинката ми това, на което и аз съм способен - "неволна" изневяра.. но ако разбера че е било по нейна инициатива..

като цяло за мен има 2 вида изневяра - нека ги наречем "волна" и "неволна". и за да не ми се нахвърлите сега с коментари от типа "няма неволна, ти си го направил!", ще поясня гледната си точка: волната е когато ти си "активният", т.е. когато сам търсиш свалката, контакта.. а друго е когато си жертва на такова - тва, съчетано с употребата на алкохол, води до тежки последствия понякога (имам горчив личен опит в тая област).
да обобщя - бих приел от половинката ми това, на което и аз съм способен - "неволна" изневяра.. но ако разбера че е било по нейна инициатива..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз мога да прощавам.. а дали наистина, или само така си говоря? щото да си призная не съм изпадал в такава ситуация досега - да изневерят на мен. НА МЕН! 2 пъти съм бил "лошият".. ама единия път беше малко тъпо щото гаджето беше от Варна, и не се бяхме виждали от бая време.. връзката се разпадаше, в последствие скъсахме, и тя не разбра. ама 2-рия път беше "fo real".. и не ми беше простено 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ахахахахах, ма не е честно, мъжът ми чете тука
И все пак, брак,пръстени,ненам си кво, ама нека да бъда честна. Никога не съм била против изневярата.Няма и да бъда, по простата причина,че аз самата съм го правила.За вбъдеще нямам намерение да го правя (малко четки
). Все пак при една дълга връзка, в която партньорите са преситени един от друг, изневярата, флиртът могат да повлияят в положителна посока.Аз лично нямам нищо против да ми изневеряват, стига да не знам (то мойта ревност пословична стана
), защото знанието би ми донесло болката, че е искал друга, макар и за една нощ. Не бих приела обаче изневяра, в която любовницата е за дълго, тоест не е флирт за една нощ, а да я държи повече от седмица...Тогава е много вероятно да разбера и да бъда наранена. Що се отнася до това дали аз бих изневерила - е, правила съм го.На бъдещия си съпруг не съм и се надявам никога да не се случи, но общо-взето на мъжете , на които съм изневерявала, съм знаела,че нито те са мъжете на моя живот, нито аз - жената на техния, така че не съм виждала нещо лошо в това да пробвам и с друг. А понякога и не съм намирала всичко в един, да ми е бил нужен сборен образ, хаха 
И все пак, брак,пръстени,ненам си кво, ама нека да бъда честна. Никога не съм била против изневярата.Няма и да бъда, по простата причина,че аз самата съм го правила.За вбъдеще нямам намерение да го правя (малко четки
- fire
- Живее, за да пише
Аз съм ПРОТИВ изневярата! За мен изневярата е не само липса на уважение. Да изневериш означава да излъжеш човека, който вярва в теб, да го предадеш. А най-много в този живот мразя лъжата и предателството във всичките им форми. И немога да се съглася с Tripio, че има "неволна" изневяра. Какво значи "неволна"? Ако аз не искам да изневеря на човека до мен, случайният познат не е в състояние с нищо да ме привлече и да ме накара да изневеря. А когато обичам един човек и държа на него никога не бих си позволила даже "неволна" изневяра. Алкохолът? И това за мен не е оправдание. Ами като не можете да се контролирате, когато употребявате алкохол просто не го употребявайте. Приказката "на пияно не важи" е най-голямата глупост. В определени ситуации мога да простя единичен случай на лек флирт, но това е всичко.
И друго, може много да си развалите мнението за мен, но аз не съм склонна да прощавам (само веднъж съм го правила и съм казала, че никога повече няма да го направя). Аз държа човекът до мен да се отнася към така, както аз към него. А аз самата никога не бих изневерила!
И друго, може много да си развалите мнението за мен, но аз не съм склонна да прощавам (само веднъж съм го правила и съм казала, че никога повече няма да го направя). Аз държа човекът до мен да се отнася към така, както аз към него. А аз самата никога не бих изневерила!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Sh*t happens...
Попитайте приятел/ка над 35 г., имащ/а (ей, много мразя като се набутам с тези форми за мъжки/женски род
) дългогодишен брак зад гърба си... Ама честно 
Попитайте приятел/ка над 35 г., имащ/а (ей, много мразя като се набутам с тези форми за мъжки/женски род
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 26 Авг 2005, 05:07, променено общо 1 път.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
До там има време... Не всички след 35 изневеряват!Има и изключенияЦиндил-Пиндил написа:Sh*t happens...
Попитайте приятел/ка над 35 г., имащ/а (ей, много мразя като се набутам с тези форми за мъжки/женски род) дългогодишен брак зад гърба си... Ама честно
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър