ЮЗУ - кандидатстудентска кампания 2007
Модератор: Boromir
Дай боже! Но чесно казано за мен се съмнявам. И в крайна сметка времето ще покажеAzoN написа:ехеее супер оценки
е дано СУ ни огрее в крайна сметка, тъкмо ще освободим места за някой друг в ЮЗУ
Успех!
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
-
AzoN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Еее мерси и на теб успех. Ще станат нещата, тази година май ще бъде годината на изненадите...V_I_P написа:Дай боже! Но чесно казано за мен се съмнявам. И в крайна сметка времето ще покажеAzoN написа:ехеее супер оценки
е дано СУ ни огрее в крайна сметка, тъкмо ще освободим места за някой друг в ЮЗУостава само около седмица до първо класиране
Успех!
-
jana koceva
- В началото бе словото
колкото и отчаяно да звучи аз имам 3.00 по български език,доста кофти и аз не знам защо така се получи,но...
Та жалкия ми въпрос е дали с тази оценка имам някакъв шанс за нещо при положение че от дипломата ми са само 6-ци,но аз не съм писала педагогиките и за това си мисля че няма да стане,не знам,някаква надежда според вас?
Та жалкия ми въпрос е дали с тази оценка имам някакъв шанс за нещо при положение че от дипломата ми са само 6-ци,но аз не съм писала педагогиките и за това си мисля че няма да стане,не знам,някаква надежда според вас?
-
AzoN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: втори
или кандидат-правист - в ЮЗУ няма квотиaya написа:И аз дааа - първо желание Право, редовно обучениеV_I_P написа:Днес излезе първо класиране в ЮЗУ, приети ли стеАз да, първо желание - Туризъм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ме приемат и в СУ и УНСС обаче, с кеф го освобождавам за някоя друга кандидат-правистка в ЮЗУ
И аз съм приет право по първо желание в ЮЗУ, както и очаквах. Сега се надявам и аз да оставя мястото свободно ако ме приемат в СУ..
- sweet_kiss
- В началото бе словото