добре,а защо и приемът в специалност публичната администрация е ограничен до 3 факултета?Търговецът на кристал написа:Ето, да съм си чиста пред съвестта:
http://fjmc.activebb.net/OAIE-c1/Aaieie ... no-t11.htm
"2. Специалност - “Право”:
Студентите от специалност “Международни отношения” могат да придобият втора или нова специалност “Право” при успешно положен конкурсен изпит по български език и литература и отличен успех от І и ІІ курс.
Студентите от други факултети нямат право да придобиват втора или нова специалност “Право”.
Съжалявам. Но поразгледай, има и други интересни специалности.
ВТОРА СПЕЦИАЛНОСТ!
Модератор: sientelo
- melt with the stars
- В началото бе словото
How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А, за да не ви изискват и авторски формати (Word, например, не е толкова рудно някой от СУ да го направи като интернет страница), вижте тук Същото, само че достъпно през интернет 
-
ninka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз имам едно запитване за втората специалност:приравнителните изпити кога и как се определят,и кога ще се полагат?
Дали не трябва да посещаваме лекциите на втората специалност за да получиме знанията за съответния приравнителен изпит?
Предполагам,че малко от рано се притеснявам(1-ви курс),но ми се струва малко късно да се интересувам за това след 2-ри,когато вече трябва да се полагат изпитите!
Дали не трябва да посещаваме лекциите на втората специалност за да получиме знанията за съответния приравнителен изпит?
Предполагам,че малко от рано се притеснявам(1-ви курс),но ми се струва малко късно да се интересувам за това след 2-ри,когато вече трябва да се полагат изпитите!
''Две неща на този свят са бeзкрайни:човешката глупост и вселената.За второто не съм съвсем сигурен"(Алберт Айнщайн)
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Az da kaja, che za zapisvaneto na nqkoi specialnosti ne e neobhodim otlichen uspeh, a Mnogo dobyr 5,00! Vidqh go nqkyde po stenite na SU! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
Всичко си го пише попринцип в правилника на СУ. Аз обаче също имам един въпрос: Като запишеш 2ра специалност нея задочно ли я учиш? По конкретно: аз си мислех за 2ра специалност МО, а то е само редовно и се чудех как се съчетават две специалности едновременно?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър