МЕДИЦИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ!!!!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Публикувай отговор
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

И най-важното - нацията се сдоби с още един българин - палестинецът Ашраф вече не е палестинец, а български гражданин! Йее :mrgreen: :mrgreen: Да живее естественият прираст! :)
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Дани, радвайте се. На менпросто ми е абсолютно безразлично и не смятам, че нямам "гражданско съзнание" само защото изобщо не мога да разбера тая всеобща радост. Не ми се повдига от шума около тях, колкото ми е досадно някой да определя каква съм според това дали съм съпричастна с хора, които са се махнали от собствената си държава, изкарвали са пари по кой-ги-знае какви начини и да, наистина станаха нещо като изкупителна жертва, но чак пък толкова състрадание - ми някак ми идва пресилено.
леля ми беше и тя 8 годинив Либия, медицинска сестра - защо тя нямаше никакви проблеми? и още други неща ми се въртят из главата, но както и да е. Просто ми се иска сега до един месец всичко да притихне и да престанат сълзливите клипчета по битиви и т.н...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Pimboli написа:Дани, радвайте се. На менпросто ми е абсолютно безразлично и не смятам, че нямам "гражданско съзнание" само защото изобщо не мога да разбера тая всеобща радост. Не ми се повдига от шума около тях, колкото ми е досадно някой да определя каква съм според това дали съм съпричастна с хора, които са се махнали от собствената си държава, изкарвали са пари по кой-ги-знае какви начини и да, наистина станаха нещо като изкупителна жертва, но чак пък толкова състрадание - ми някак ми идва пресилено.
леля ми беше и тя 8 годинив Либия, медицинска сестра - защо тя нямаше никакви проблеми? и още други неща ми се въртят из главата, но както и да е. Просто ми се иска сега до един месец всичко да притихне и да престанат сълзливите клипчета по битиви и т.н...
А така... аз защо ви редя, че темата е закопаваща... Впрочем, Пим-ка, съгласна съм на 100% с думите ти.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Pimboli написа:Просто ми се иска сега до един месец всичко да притихне и да престанат сълзливите клипчета по битиви и т.н...
Иска ти се, ама нямаааааа!
Сега 8 години ще ги канят по тв-предавания, игри, ще има лунапарк,
в който децата да се снимат до пластмасови мед. сестри и т.н.....
Сега тепърва започва да се приказва
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Големи сте мизантропи, без да се обиждате!! :?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Хубавото - те са у дома !
Лошото - едва ли ще могат да се съвземат от писхологическите травми !
Най-лошото - българските политици започват състезание и скандали кой има най-голяма заслуга за освобождаването на медиците !

Все пак се радвам, че се прибраха у дома.Те са българи и тъй като са невинни (юридически доказано) се радвам за тях.Най-искрени благодарности на френската дипломация, че направи това възможно за няколко дни.Колкото до българската дипломация - :pottytrain5:
Аватар
plami6666
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от plami6666 »

THE_PARASITE написа:Хубавото - те са у дома !
Лошото - едва ли ще могат да се съвземат от писхологическите травми !
Най-лошото - българските политици започват състезание и скандали кой има най-голяма заслуга за освобождаването на медиците !

Все пак се радвам, че се прибраха у дома.Те са българи и тъй като са невинни (юридически доказано) се радвам за тях.Най-искрени благодарности на френската дипломация, че направи това възможно за няколко дни.Колкото до българската дипломация - :pottytrain5:
След 2 страници и половина изписани глупости, най-после нещо, с което съм напълно съгласна. Стига сте забравяли, че т.нар. "медици в Либия" са хора. Радостта ни от това, че се върнаха живи е абсолютно нормална за всяко поне малко заинтересувано от собствената си страна българче. Така че престанете да показвате за пореден път колко злобно сме настроени един към друг.
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

plami6666 написа:престанете да показвате за пореден път колко злобно сме настроени един към друг.
Аз не съм настроен злобно към хората.
Просто медиите постоянно за тях говориха и натякваха
и образуваха едно такова чувсто в мен на незаинтересованост
към медиците (а и към много други неща)!
Затова вече рядко гледам новини, само ако нещо от рекламите им
ми хване окото и ухото.
Така че сега и да бяха казали, че са ги убили, аз пак щях да кажа:
ДРЕ-МЕ МИ НА **-**!

П.П. Колкото искате сега говорете за това, как разсъждавам.
ДРЕ-МЕ МИ НА **-** :wink:

Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Добре, дори да са натяквали медиите, дори да продължат да натякват, дори да имат някаква вина медиците (както смятат някои) - важното е че са живи и се върнаха. Оттук насетне - колко ще успеят да се приспособят след тези 8 години, времето ще покаже.
А относно либийците- нормално ли е да искаш пари...могат ли парите да компенсират живота на детето ти?! А сега ревнаха, че медиците трябва отново да бъдат арестувани и как може да бъдат помилвани...Ама сега те ще говорят, а ние ще се правим, че не чуваме...
Дори и да обвиняват Сесилия и Никола Саркози и Бенита Фереро-Валднер, че са спечелили само дивиденти от този дипломатически ход, те направиха това,за което българските политици се пънаха доста време (а да не говорим за Надежда Михайлова и Иван Костов...)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Не четох началото на темата, сега се включвам.
Разбира се, че се радвам и то не за друго, ами защото човешки мъки бяха прекратени и после се видя, че европейците заработиха за нас. Казвам заработиха, защото от 7 месеца сме в ЕС и това си оказа значение. Докато бяхме асоцииран член, защо не стана освобождаването? Говореше се, ама едно е да се дрънка, друго е да стане факт!!! Чак когато станахме пълноправен, тогава натиснаха Кадафито. И взе да му припарва под краката. Смърно наказание ли? Смъртно, ама да си дообреже кура. От първи януари те са европейски граждани както ние и още почти половин милиард.
Това за палестинеца сега го чух, ама за мен си е показателен факт, защо го направиха българин ще не ще. Няма накъде да ходи, ако иска да е извън панделата.
Изображение
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Plami6666, това е моето мнение. Може да не го харесваш, но също така може да не го окачествяваш като глупаво и да ми натрапваш своето, нали?
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Бeтон написа:От първи януари те са европейски граждани както ние
Ти като искаш бъди европейски гражданин от 1-ви януари 2007.
Аз съм европейски гражданин от повече от 1600 години.

Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

i na men sylzlivite klip4eta i postoqnnoto govorene zatova mi bqha omryznali. znam ,4e ima i drugi,koito sa rabotoli tam.znam ,4e ima i hora,koito i sega biha zaminali.oba4e te ne sa go napravili za6toto taka im e bili krf,a za6toto tam sa izkarvali pove4e,za6toto tezi pari sa bili za semejstvata im. znam go,za6toto majka mi raboti v poliklijnika i ima kolejki,koito sa rabotili v libiq. za6to to4no te-ami taka se e polu4ilo.
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Някой, ако може, да ми преведе какво пише горе.
Ще бъда благодарен.

Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

sorry,no nqmam kirilica v momenta!!!!!!!!!!!!!!!!
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”