Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
ManU_UlTraS
- В началото бе словото
Вижте сега-най гаден е изпитът който мина,но той не е важен за журналистика и PR. Да не забравяме че все пак есето се умножава по 2.Всеки с оценка над 3.,5 има шанс.При момчетата квотата е по-малка,но балът по нисък,а при девойките балът е висок но местата са 3 пъти повече.То и аз цъфнах с това 3,75,но повече ме претеснява че есе не съм писал
какво да се прави,не влиза в невоятния учебен план.Стискам палци-стискайте и вие 
We all follow ManUnited!!
благодаря за окуражаването !Мноо ясно че има шанс...не ги слушай....само кълнете и зслосторите тука...много ясно че има шанс...УДВОЯВА се есето а след това се прибавя и устния...
...ми ако изкара неква 5ца -6ца на есе....и ви закопава всичките тука...с големите оценки по Лит....айййде чекаме те на изпит!!!
наистина имах нужда. тази оценка ме съсипа ...
-
borislava_
- В началото бе словото
-
ManU_UlTraS
- В началото бе словото
-
borislava_
- В началото бе словото
-
borislava_
- В началото бе словото
-
ManU_UlTraS
- В началото бе словото
няма смисъл.Който иска журналист да става да пише бг филология,аз лично мисля че така е и по-добре .Журналист може да бъде всеки,който има отлични познания в дадена обаст.Или се задълбочете в дадена сфера или се научете как най-грамотно и аргументатирано да представяте тезата си.Проблемът е,че лично аз съм с впечатление че филология се завършва 10 пъти по трудно от журналистика.Но се сещам за мн повече настоящи журналисти,завършили филология,от тези журналистика..Айде мн здраве,багам да гоня влака 
We all follow ManUnited!!