Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
О, случаят с медиците ще го имате в една или друга форма на устния, изобщо не се и съмнявайте. Още повече, че значимите събития напоследък сякаш не са толкова много.
Прибавяме и досието на Първанов, промените в кабинета, разпадът на левицата и отчаяните опити на дясното да се обедини, войната на пътя и поредната порция показни убийства (за последното няма да питат, гаранция).
Айде давайте сега вие.
Прибавяме и досието на Първанов, промените в кабинета, разпадът на левицата и отчаяните опити на дясното да се обедини, войната на пътя и поредната порция показни убийства (за последното няма да питат, гаранция).
Айде давайте сега вие.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Е то в темата за нЕВРОзата нещата пак до ЕС си опират в известна степен. На мен лично ми беше интересно да пиша по тази тема. Много е облекчаващо с две теми.clessy написа:Екстра...поне не е имало от помията:Европейски съюз,европейци,членство и тн... Дано не се падне нещо чак толкова банално и изтъркано...,че ще се издрайфам
Да видим СУ-то с какво ще ни изненадат...чакам с нетърпение
...хм имам чувството, че като свършат изпитите ще ми е тъпо. Това да имаш много изпити си е адреналин!
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Даааа бе, комунисти много!
Миналата година като написах за Вацпаров "Комунистическа била вярата му? Нека! Но за мен е преди всичко до болка човешка!" и ми теглиха една.....
Затова тая година карах без такива крайни изцепки..... да не си бия сама шута с напомпанаи "агитации" 
И на мен ми е интересно какво ще се падне на изпита по журналистика. Много! Пък дано имам късмета и възможността да си пробвам силите и там
Миналата година като написах за Вацпаров "Комунистическа била вярата му? Нека! Но за мен е преди всичко до болка човешка!" и ми теглиха една.....
И на мен ми е интересно какво ще се падне на изпита по журналистика. Много! Пък дано имам късмета и възможността да си пробвам силите и там
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- burningsnake
- В началото бе словото
Със сигурност темата за медиците ще бъде една от тези на устния изпит,слава богу с щастлив край вече
Но относно писмения,естествено, можем само да гадаем.. Иначе и аз писах за нЕВРОзата в УНСС,беше страхотна тема,оказва се обаче,че писалите на тази тема сме ужасно малко,явно другите са решили,че изборите е по-лесна тема..
Желая на всички ви успех,аз иначе чакам ли чакам да видя ще се ходи ли,няма ли да се ходи на писмен
Желая на всички ви успех,аз иначе чакам ли чакам да видя ще се ходи ли,няма ли да се ходи на писмен
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За медиците, трябва да ви кажа, е една много, ама много тънка и забиваща тема. Радвам се, че не кандидатствам сега. Честно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
little_secret
- В началото бе словото
-
little_secret
- В началото бе словото
-
borislava_
- В началото бе словото