аз лично мисля, че има доста плюсове, прозтичащи от факта, че все пак това е СУ, а и си мисля, че се отварят доста възможности пред теб, е естествено трябва да се потрудиш, но..........то си зависи и от човека........а по въпроса за УНСС...ами той си е икономическо уни и те всички учат приблизително еднакви неща(както и в СФ) с изкл. на някои, които учат примерно малко повече езици или разглеждат по-специфична материя в дадена част от обучението си......всеки има право на избор, но аз определено съм за СУ(е то друго няма и да кажа след като се записах)
И определено не мисля, че ще е тъпо, а се надявам , 4е в СФ преподаването ще е на ниво, а за езиците - абсолютно си права....а и гост-преподавателите и т.н.
охх, да не почвам да ги изреждам подред причините, че пак ще дойде някой да се бунтува, затова по-премереничко писах

GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил