по-бързо да идва 7.08!!!
За всички физици
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
има възможност. при повечето университети показването на писмените работи се осъществява в деня на излизането на резултатите и ден след него. (днес и утре) но за СУ не знам какъв е този срокdenitu написа:Искам да попитам дали ще има някаква възможност да си видя работата преди обявената дата - 7-9 август, защото съм почти 100% сигурна че не са ми проверили задачата, която ЗАБРАВИХ да препиша на белова![]()
![]()
![]()
![]()
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
За съжаление аз оставам с оценка 3.75
Днеска ходих да се разправям за задачата и ми казаха че няма начин да не са проверили и черновата, а на мен ми се струва странно да имам 10 верни на теста и 2 подточки на задачата и да имам 3.50
Казаха ми че няма начин оценката да се промени...
Но съм решила че на 7ми ще отида да видя дали съм била права, и ако съм била поне ще имам успокоението че съм заслужила по-висока оценка.. 
- cvetenceto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
Абсолютно съм съгласна с тебе, но някак ми се иска да мога да променя нещо.. Как можах да забравя да препиша тъпата задача на белова
Важното е че сме общо 28 момичета а местата за Инж. физика, физика, Астрофизика са общо 33.. Да се надяваме да няма голям наплив за инж. физика , та да си ме приемат на 1во желание..
- cryptos
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е как ще сте 28 момичета ! Не е истина, чесно.....denitu написа:Абсолютно съм съгласна с тебе, но някак ми се иска да мога да променя нещо.. Как можах да забравя да препиша тъпата задача на белова![]()
![]()
![]()
![]()
Важното е че сме общо 28 момичета а местата за Инж. физика, физика, Астрофизика са общо 33.. Да се надяваме да няма голям наплив за инж. физика , та да си ме приемат на 1во желание..
A nuclear war can ruin your whole day.
- cryptos
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ти голяма сметка си направилиdenitu написа:Толкова смеИзкарах си всички номера и сметнах на всяко едно момиче коя оценка се взима от 2та изпита.. Прибавих и момичетата, които са се явили само на 1 от двата изпита..и.. Общо сме 28 или 29
A nuclear war can ruin your whole day.