Познавате ли Х.Паницидис? - (17.07.2004)

Архив на теми от раздел "Студенти"
Nerealizirana filosofka

Познавате ли Х.Паницидис? - (17.07.2004)

Мнение от Nerealizirana filosofka »

Ще бъда много благодарна, ако някой ми разкаже нещо, каквото и да е, за доц.Хари Паницидис!
kuponka

Hari :)

Мнение от kuponka »

Ami znachi az Hari Panicidis go poznavam ot malka zashtoto e priatel na maika mi- ne che sme blizki no ot vreme na vreme idva u nas na gosti. kato prepodavatel nishto ne znam za nego, no znam che e pochitatel na izkustvoto i mnogo interesno mislesht chovek :> Nadiavam se da sam ti pomognala vse s neshto:))
THERION
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от THERION »

az pak go poznavam kato prepodavatel zastoto ni be6e asistent po Novo vreme IIra 4ast ...4oveka da interesen e strastta mu e Nitzshe ima navika da diktuva pod4ertavam diktuva mnogo barzo i mnogo dalgi izre4enie kato po nemski stil :) za sega tolkova ne qde xora de :wink:
to mega therion...
marcel

Мнение от marcel »

Az go poznawam mnogo dobre kato prepodawatel. naistina ima sklonost kam poeziqta, a i kam dobrata literatura. Strastta mu oba4e ne e Nic6e, a po-skoro Rozanow (makar 4e go krutikuwa). Moje bi e naj-swestniqt prepodawatel!
PolinaZ
В началото бе словото

Re: Hari :)

Мнение от PolinaZ »

Mnogo blagodaria za otgovora! Pochti me e sram ot tova izdirvane, no shte te pomolia za vruzka s teb - samo niakolko vyprosa i te ostaviam na mira. Chakam da stana chast ot sistemata na SU ot tolkova vreme, a sega, kogato sum, ne moga da nameria choveka, chiito lekcii iskam da slusham nai-mnogo. Predvaritelno ti blagodaria! Polina
kuponka

:)

Мнение от kuponka »

Ami toi da ti kaja ima lekcii v moq fakultet po skoro v moq blok tova e purvi blok i prepodava na specialnost kulturologia ( moqta specialnost demek ) no v po goren kurs . Inache predpolagam che ako otidesh v filosofskiqt i razgledash programite po vratite ( pone na nashite vrati ima programi ) shte se orientirash koga i kade i kakvi lekcii ima toi :)) Samo che si spomniam edna belejka na vratata na kancelariata poslednata sedmica che otsystva taka che moje da e bolen i za tova da ne go namirash :>
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”