Иначе много приятна информация донесе, честно ти казвам
Академия на МВР
-
aerodinamic
- В началото бе словото
Sidharta, много хубаво инфо даде. Дано се окажеш пророк
Всичко, много добре, преливам от информация вече, но не разбрах с фаворизирането на авторите какво имаше предвид - че избора е манипулиран, или просто пликовете не съдържат някои от останалите автори?
А последно имаш ли представа колко са останали след психото и физическия? В началото бяхме около 900, сега ако е като минали години трябва да са около 400-500, нали? 
Това за 900 май е само слух. В шоуто на Слави, шефчето на Академията обяви, че тази година за 1 място се борят 20 момчета и 30 момичета.aerodinamic написа:А последно имаш ли представа колко са останали след психото и физическия? В началото бяхме около 900, сега ако е като минали години трябва да са около 400-500, нали?
За мъже-редовно, местата са 120 / 120х20 прави 2400 кандидата/.
Някой бърка, ама кой ще видим накрая.
-
aerodinamic
- В началото бе словото
Ми пожарникарите къде ги оставихте , те не са ли хора? Нали и там има 20 момчета и 5 момичета.aerodinamic написа:Не мога да кажа и аз със сигурност, но когато бях на физическия, а то беше на 2ри юни) всички изпитващи казаха, че минали години много повече са били хората...
П.С. И как така 120? Нали 28 Сигурност и 72 Полиция?
-
aerodinamic
- В началото бе словото
За академията
Такаа... ето ви мнение от извора.. не че съм завършила там- икономист съм, но имам много лични познати които са учили и учат там.
Първо връзкарите ги има навсякъде, и това всички го знаят, но имаш ли акъл в главата влизаш без проблем- нее задължително да познаваш някой.
Второ влизането далеч не е трудно- просто трябва да можеш да мислиш логично и да си добре подготвен физически... няма никакво плуване за непросветените..стандартна лека атлетика.
Трето "шефчето на слави" изобщо не може да му роди главата какво трябва и какво не, поради простата причина че не е просветен, и е може би един от най-големите връзкари които тая академия е виждала.
И четвърто което е от особено значение- едни от най-готините мъже влизат там( естествено полиция и най вече сигурност) ... това е от лични впечатления, а за момичетат които искат да учат там- не е най доброто място- мъжете не им обръщат внимание и се превръщат в кофти мъжкарани...
А психото е като за малоумни- незнам какъв ви е проблемът
би ли участвал в групов секс- естествено щом ти го диктува шефът
би ли убил майка си? - разбира се щом професията го изисква
Най-важното е че каквото си мислиш за логично- обратното е верния отговор за тях, поради простата причина че на тях им трябват хора които да КОМАНДВАТ и да правят КАКВОО ИМ КАЖЕ ШЕФЪТ. Промиване на мозъци му е майката - КАКТО ТАМ, ТАКА И НА ВСЯКО ДРУГО ДЪРЖАВНО РАБОТНО МЯСТО.
НАСЛУКА НА ЖЕЛАЕЩИТЕ!

Първо връзкарите ги има навсякъде, и това всички го знаят, но имаш ли акъл в главата влизаш без проблем- нее задължително да познаваш някой.
Второ влизането далеч не е трудно- просто трябва да можеш да мислиш логично и да си добре подготвен физически... няма никакво плуване за непросветените..стандартна лека атлетика.
Трето "шефчето на слави" изобщо не може да му роди главата какво трябва и какво не, поради простата причина че не е просветен, и е може би един от най-големите връзкари които тая академия е виждала.
И четвърто което е от особено значение- едни от най-готините мъже влизат там( естествено полиция и най вече сигурност) ... това е от лични впечатления, а за момичетат които искат да учат там- не е най доброто място- мъжете не им обръщат внимание и се превръщат в кофти мъжкарани...
А психото е като за малоумни- незнам какъв ви е проблемът
би ли участвал в групов секс- естествено щом ти го диктува шефът
би ли убил майка си? - разбира се щом професията го изисква
Най-важното е че каквото си мислиш за логично- обратното е верния отговор за тях, поради простата причина че на тях им трябват хора които да КОМАНДВАТ и да правят КАКВОО ИМ КАЖЕ ШЕФЪТ. Промиване на мозъци му е майката - КАКТО ТАМ, ТАКА И НА ВСЯКО ДРУГО ДЪРЖАВНО РАБОТНО МЯСТО.
НАСЛУКА НА ЖЕЛАЕЩИТЕ!
fly4o написа:Aбе то масовото късане е на психо-тоФизическият много го минават, ама психо-теста...
Въпрос(примерен): Обичате ли и бихте ли участвали в групов секс...Ако отг Не, те късат, защото не можеш да работиш в екип
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
когато съм добра съм много добра, но когато съм лоша съм по добра...
http://www.mvr.bg/
http://www.mvr.bg/
-
aerodinamic
- В началото бе словото
Поемам инициативата да напишем нещо в полицейската тема
Тази година като цяло кандидатстването беше формално, та който е искал ще успее (имам предвид всички с 3ки). След обявяването на оценките по литература останаха да се борят 155 човека за 100 места, и взимайки предвид задължителния процент двойки по история на България ще стане точно така. Иначе темите: по литература беше - Участта на човека в разказите на Елин Пелин; по история - Християнизация и политическо развитие на България при Борис І. Какво по лесно от това
Мога да споделя и едно интересно мнение
По време на кандидатсването, агонията непосредствено преди изпитите, се запознах с много хора, за които просто Симеоново е фикс идея, кажи-речи мечта. Имаше хора кандидатстващи за 3-та година и въпреки, че са ги приемали в други уни-та, не са се записвали. Така, че си мисля, че полицейската професия е всъщност някакво странно психическо състояние
Именно затова всеки, който желае има място в академията, дори с 3-ка 
П.С. В тази категория не включвам връзкарите, просто защото не съм се запознал с никого досега
Иначе ще е интересна среща: 'Колко изкара на изпита?'; 'Ами аз го изпуснах'.
AlexHI, как мина литературата
Тази година като цяло кандидатстването беше формално, та който е искал ще успее (имам предвид всички с 3ки). След обявяването на оценките по литература останаха да се борят 155 човека за 100 места, и взимайки предвид задължителния процент двойки по история на България ще стане точно така. Иначе темите: по литература беше - Участта на човека в разказите на Елин Пелин; по история - Християнизация и политическо развитие на България при Борис І. Какво по лесно от това
Мога да споделя и едно интересно мнение
П.С. В тази категория не включвам връзкарите, просто защото не съм се запознал с никого досега
AlexHI, как мина литературата
-
stelian_hristov
- В началото бе словото
За Академията
Вярно че местата за Полиция - 72 и Сигурност - 28 са общо 100, но хората които се борят за тях мисля че са 128. Това значи, че ако изкарам минимум 3,00 и има 28 оценки слаб съм вътре. Предполагам че ако вляза ще съм във факултет Полиция. Искам да попитам информираните, дали мога по-късно, примерно след една година, да се прехвърля във Сигурност?
Що се отнася до темата по история, написах около 13 страници, независимо че можех и повече, но исках да е по-качествено, т.е. колкото повече пиша за неща които не съм на 100% сигурен, толкова повече може да ми се намали оценката. Иначе конкретно за темата. Няма да е председател Пл. Митев, защото той е за Възраждането.
Започнах със полит. ситуация през 852, коалициите, войните и т.н., след това за мирния договор през 863 и написах видовете причини за покръстването: политически, идеологически, природни и легендарни - това е много важно. След това хипотезата за годината на покръстването - между 864 и 865 като акцентувам върху последната. После за дипломатическата борба за автокефална българска архиепископия. После за събора пред 870г. на 4 март. Забравих да напиша за събора през 880г. Накрая се чудех дали да пиша за учениците на Кирил и Методий - не съм писал - може да ми вземат 50 стотни, мисля си че не трябва да се пише на базата на заглавието "Християнизация и ПОЛИТИЧЕСКО развитие...". Дейността на Наум, Климент и Ангеларий минава към книжовността, т.е. културата, но не съм сигурен. Накрая писал за Владимир - Расате и за Преславския събор. Очаквам висока оценка
Що се отнася до темата по история, написах около 13 страници, независимо че можех и повече, но исках да е по-качествено, т.е. колкото повече пиша за неща които не съм на 100% сигурен, толкова повече може да ми се намали оценката. Иначе конкретно за темата. Няма да е председател Пл. Митев, защото той е за Възраждането.
Започнах със полит. ситуация през 852, коалициите, войните и т.н., след това за мирния договор през 863 и написах видовете причини за покръстването: политически, идеологически, природни и легендарни - това е много важно. След това хипотезата за годината на покръстването - между 864 и 865 като акцентувам върху последната. После за дипломатическата борба за автокефална българска архиепископия. После за събора пред 870г. на 4 март. Забравих да напиша за събора през 880г. Накрая се чудех дали да пиша за учениците на Кирил и Методий - не съм писал - може да ми вземат 50 стотни, мисля си че не трябва да се пише на базата на заглавието "Християнизация и ПОЛИТИЧЕСКО развитие...". Дейността на Наум, Климент и Ангеларий минава към книжовността, т.е. културата, но не съм сигурен. Накрая писал за Владимир - Расате и за Преславския събор. Очаквам висока оценка
-
aerodinamic
- В началото бе словото
БРАВО, AlexHI
Po vsichko lichi che shte sme kolegi, jovit i zdrave dogodina. I az da se pohvalq 4.75 po literatura
Kolkoto do temata po istoriq pisal sum tolkova kolkoto znam - ot - do. Ot Boris do Naum, Kliment i Angelarii prosto zashtoto si misleh che tazi tema v kakvato i da e formulirovka bi trqbvalo da vkliuchva tova. Ne znam. Kakvoto sabq pokaje
Inache uspehi na uvischkite
A za premestvaneto v drugiq faklutet ne znam dali e vuzmojno, ili ako e shte ti skusat zadnika ot изпити.
Izvinqvaite za
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
A za premestvaneto v drugiq faklutet ne znam dali e vuzmojno, ili ako e shte ti skusat zadnika ot изпити.
Izvinqvaite za
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
Това за тройката е вярно. И квесторите ми се чудиха накрая защо се мъча да пиша толкова, като ми трябва ТРОЙЧИЦА. Формулировката на темата определено ме притеснява. Написах 9 листа и само два абзаца за писмеността, пък и нямах време за нищо повече. Тази ми беше от големите теми и се наложи бая да я съкратя. Имам изпуснат извор - Бертинските анали, съкратих и кореспонденцията с папите /т.е. само я резюмирах/, абе тук очаквам изненади - и то неприятни. ДАНО ДА ВЪРЖЕМ ТРОЙКАТА.
Някой не е ли чул кога ще излязат резултатите?
Някой не е ли чул кога ще излязат резултатите?
-
stelian_hristov
- В началото бе словото
За хората
"останаха да се борят 155 човека за 100 места"- пак те питам aerodinamic не са ли 128 човека за Полиция и Сигурност? Ти как ги преброи 155? Аз преброих 128 мъже, че успешно са положили изпита по български език и литература, т.е. толкова имат шанс да влязат в класирането.