Размисли и страсти с Явор
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Извинявай.
Защо турско робство!?!? Защо не фактът, че чалгата се зароди с хитове като "Радка пиратка", "О, тигре, тигре!", "Пирамиди, фараони", и т.н.???
Защо "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово...", а не "Само да те гепна, гащите ш'ти цепна" или "Хвани го де!" Не копай чак толкоз надълбоко! Не отивай толкова назад! Вярно, всичко си има исторически корени, но чак пък на национализъм да го отдаваш, бил той и подсъзнателен...
Просто... живей си живота бе, човек!
ПП: Ако имаш път към Равда близката седмица - мини да пием бира.
Защо "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово...", а не "Само да те гепна, гащите ш'ти цепна" или "Хвани го де!" Не копай чак толкоз надълбоко! Не отивай толкова назад! Вярно, всичко си има исторически корени, но чак пък на национализъм да го отдаваш, бил той и подсъзнателен...
ПП: Ако имаш път към Равда близката седмица - мини да пием бира.
- явор
- Летописец Виртуоз
1. Нямам такъв... ама има много, дето си ме кефятCreed написа:1.Кой ти е любимият съфорумец?
2.А най- неприятният?
3.А най-забавният?
4.Какво ти е мнението за декана на ЮФ?
2. Единият е познат в две форми, като предходната беше по-дразнеща, а другият имаше бикче на аватара
3. Всички ме забавляват
П.П. Истината е, че не обръщам чак такова внимание
4. Ами... как да ти кажа... колкото и да си мислите, че е субективно - лошо е. Преподаваше си по своя ред, а не по конспектът, който ни бяха дали в началото. В края на семестъра изведнъж отиде в командировка, когато трябваше да се разберем какъв ще е финалният вариант на конспекта. В резултат на това в края на семестъра колегата му каза, че ще се изянси кои въпроси отпадат и кои са новите, но това стана 3 дни преди изпита. Имаше въпроси, които не ги бяха преподавали и ги нямаше в учебниците им... Освен това си нагласихме изпитите през сесията и деканът каза, че ще се съобрази с нас. Бяхме си го оставали за накрая, а другите изпити ги сложихме в началото. Изведнъж деканът каза, че тогава ще е "зает" и го преместиха за 11ти... Така на 20ти на някои колеги сесията им свърши, макар попринцип да продължава докъм 8ми. И всичко това си овенча с изпита - падна ми се един от тези въпроси. Седнах при него, той ми отвори книжката и тя се откъсна от корицата... Извиних му се 232131231 пъти, но той беше адски ядосан. (тук е мястото да отбележа, че дори имам подвързия на книжката). Та разказах си първия въпрос и му обесних накратко какво е положението с другия. Попитах го дали да импровизирам или той ще ме насочи и той се ядоса и през цялото време (15-20минути на този въпрос) само се мръщеше неодобрително и въпреки въпросите ми "Какво искате да ви кажа" той отказваше да ме насочи - резултатът е ясен за тези, които са ходили на ОТП
П.П. Да не говорим като цяло за отношението му (Пр.: Според проф. Колев студентите трябва да поискаме от американския посланник да преместят бригадите, а не да им искаме на преподавателите да ни изпитват по-рано!)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Работата е там, че сегашната "чалга" няма нищо общо с това. Аз съм луд фен на кючеци от типа Малина - "Страст", Ивана - "Това е парчето" и т.н., но ме дразнят песни като "Радка - пиратка" и особено много ме дразнят песни от типа на "Градил Илиля килия" и хитовете на Тодор Колев... Просто такива алкохолизиращи песни не са за мен. Аз харесвам съвременния поп-фолкJamesmagno написа:Извинявай.Защо турско робство!?!? Защо не фактът, че чалгата се зароди с хитове като "Радка пиратка", "О, тигре, тигре!", "Пирамиди, фараони", и т.н.???
Защо "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово...", а не "Само да те гепна, гащите ш'ти цепна" или "Хвани го де!" Не копай чак толкоз надълбоко! Не отивай толкова назад! Вярно, всичко си има исторически корени, но чак пък на национализъм да го отдаваш, бил той и подсъзнателен...Просто... живей си живота бе, човек!
![]()
А колкото до задълбаването - ако чуят някоя нова песен на Глория, примерно, интелигентине хора няма как да използват "Радка - ператка" като аргумент... Аргумент са единствено някакви извивки и ритми, типични за ориента...
Мнем...Jamesmagno написа:ПП: Ако имаш път към Равда близката седмица - мини да пием бира.
И явно тук е моментът да отбележа, че не пия бира
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: