Размисли и страсти с Явор

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

1.Кой ти е любимият съфорумец?
2.А най- неприятният?
3.А най-забавният?
4.Какво ти е мнението за декана на ЮФ?
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Raya_Alexandra написа:Сърдиш ли се, че ти изтрих много мнения покрай почистването на КСК 2006?
Абе беше малко неуместно, ама чак да се сърдя - не :wink:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Jamesmagno написа:
Вероятно асоциират ориенталските ритми с турското робство
:shock:
Яворе... абе... ...да ти казвам ли?... ...ох... 'Се тая.... :shock:
Казвай! :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Извинявай. :wink: Защо турско робство!?!? Защо не фактът, че чалгата се зароди с хитове като "Радка пиратка", "О, тигре, тигре!", "Пирамиди, фараони", и т.н.???
Защо "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово...", а не "Само да те гепна, гащите ш'ти цепна" или "Хвани го де!" Не копай чак толкоз надълбоко! Не отивай толкова назад! Вярно, всичко си има исторически корени, но чак пък на национализъм да го отдаваш, бил той и подсъзнателен... :lol: Просто... живей си живота бе, човек! :lol:

ПП: Ако имаш път към Равда близката седмица - мини да пием бира. :wink:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Creed написа:1.Кой ти е любимият съфорумец?
2.А най- неприятният?
3.А най-забавният?
4.Какво ти е мнението за декана на ЮФ?
1. Нямам такъв... ама има много, дето си ме кефят :roll:
2. Единият е познат в две форми, като предходната беше по-дразнеща, а другият имаше бикче на аватара :lol:
3. Всички ме забавляват

П.П. Истината е, че не обръщам чак такова внимание :roll:

4. Ами... как да ти кажа... колкото и да си мислите, че е субективно - лошо е. Преподаваше си по своя ред, а не по конспектът, който ни бяха дали в началото. В края на семестъра изведнъж отиде в командировка, когато трябваше да се разберем какъв ще е финалният вариант на конспекта. В резултат на това в края на семестъра колегата му каза, че ще се изянси кои въпроси отпадат и кои са новите, но това стана 3 дни преди изпита. Имаше въпроси, които не ги бяха преподавали и ги нямаше в учебниците им... Освен това си нагласихме изпитите през сесията и деканът каза, че ще се съобрази с нас. Бяхме си го оставали за накрая, а другите изпити ги сложихме в началото. Изведнъж деканът каза, че тогава ще е "зает" и го преместиха за 11ти... Така на 20ти на някои колеги сесията им свърши, макар попринцип да продължава докъм 8ми. И всичко това си овенча с изпита - падна ми се един от тези въпроси. Седнах при него, той ми отвори книжката и тя се откъсна от корицата... Извиних му се 232131231 пъти, но той беше адски ядосан. (тук е мястото да отбележа, че дори имам подвързия на книжката). Та разказах си първия въпрос и му обесних накратко какво е положението с другия. Попитах го дали да импровизирам или той ще ме насочи и той се ядоса и през цялото време (15-20минути на този въпрос) само се мръщеше неодобрително и въпреки въпросите ми "Какво искате да ви кажа" той отказваше да ме насочи - резултатът е ясен за тези, които са ходили на ОТП :?
П.П. Да не говорим като цяло за отношението му (Пр.: Според проф. Колев студентите трябва да поискаме от американския посланник да преместят бригадите, а не да им искаме на преподавателите да ни изпитват по-рано!)
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Jamesmagno написа:Извинявай. :wink: Защо турско робство!?!? Защо не фактът, че чалгата се зароди с хитове като "Радка пиратка", "О, тигре, тигре!", "Пирамиди, фараони", и т.н.???
Защо "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово...", а не "Само да те гепна, гащите ш'ти цепна" или "Хвани го де!" Не копай чак толкоз надълбоко! Не отивай толкова назад! Вярно, всичко си има исторически корени, но чак пък на национализъм да го отдаваш, бил той и подсъзнателен... :lol: Просто... живей си живота бе, човек! :lol:
Работата е там, че сегашната "чалга" няма нищо общо с това. Аз съм луд фен на кючеци от типа Малина - "Страст", Ивана - "Това е парчето" и т.н., но ме дразнят песни като "Радка - пиратка" и особено много ме дразнят песни от типа на "Градил Илиля килия" и хитовете на Тодор Колев... Просто такива алкохолизиращи песни не са за мен. Аз харесвам съвременния поп-фолк :)
А колкото до задълбаването - ако чуят някоя нова песен на Глория, примерно, интелигентине хора няма как да използват "Радка - ператка" като аргумент... Аргумент са единствено някакви извивки и ритми, типични за ориента...
Jamesmagno написа:ПП: Ако имаш път към Равда близката седмица - мини да пием бира. :wink:
Мнем... :?

И явно тук е моментът да отбележа, че не пия бира :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ся познай колко мнения ще се изсипят с подигравки :lol: :lol: :lol:
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

В тоя ред на мисли-какво пиеш?:)
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ами... предпочитам водка, един гръцки шнапс, малибу и секви други по-женски лиготийки :roll: :lol: :oops:
Отворете сърцата си ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

... и чалгийка така малко, ако може... УШС!!! :shock:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Е не, метъл... :pukeright: :pukeleft:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Вече няколко човека познавам, които не пият бира. А ти защо? :)
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Горчива ми е просто... не ме кефи.
Абе аз като цяло мога и без алкохол да го избутам, ама ме кефи да си давам наздраве, к`во да прайм ся :roll:
Отворете сърцата си ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Простено да ти е - всички да сме здрави дано! И бууз да има! :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”