Абе решат ли да те скъсат... причини бол
Английски език-19.07.2007-отзиви
Модератор: Boromir
Никой не отнема точки за надвишаване на 350 думи. Просто не е в наш интерес да го правим, защото колкото повече пишем, толкова повечер мат’рял за грешки.
Напротив, има си точна система а оценяване на есето. Субективно е до някаква степен разбира се, но това не може да доведе до разлика от 7 точки.и последно за есетата е супер субективно на едно и също есе една преподавателка ми писа 25 то4ки а другата 18 така 4е нямат никви то4ни критерии
Глупости, щеше да каже, че има тире само ако беше препинателен знак, т.е. както се казва като има две точки, запетая, удивителен и тн.Ako beshe s tire typata duma, shteshe chetqshtiq da kaje hyphenated
Повечето са такива и не само в този тест...това е положението.За мен този въпрос е некоректен, защото си е до интерпретация
I didn't lose my mind, it was mine to give away...
I drink to make other people interesting.
I drink to make other people interesting.
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- MissHeartless
- В началото бе словото
- macrobiotic
- В началото бе словото
Обаче прави ми впечатление,и докато бях на изпита в залата,а и сега във форума, че страшно много народ се е явил на тоя изпит без въобще да знае за какво става въпрос-нито от технична,нито от практична гледна точка.Някакво момиче,което седеше до мене,ми каза, че се готвила от месец и половина, друго пита квесторите, дали за грешен отговор се отнемат точки, а много останаха изненадани, че за всеки компонент си има точно определено време и не може да се връщат да поправят, след като времето е изтекло...
Е, ако половината са така, значи тези,които сме се постарали да си напишем домашната, би трябвало да сме вътре.Ще стискам палци да е така
Е, ако половината са така, значи тези,които сме се постарали да си напишем домашната, би трябвало да сме вътре.Ще стискам палци да е така
Dum spiro, spero