Голям смях!
Студентски град в New York Times
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- kamenchooo
- В началото бе словото
About 80 percent of the students go to university only to drink and drink,” said Aleksander Sirakov, 21, a student at Sofia University.
Кой е този не особено интелигентен младеж? 80% алкохолици???????????????????????? Отивали в университет само, за да пият и пият??????????????? Ей пич,аз не съм все още студент,обаче съм 1 000 000 000% сигурен , че си много далеч от истината.Вярно е че се пие доста,вярно е че има купони,но пък в България образованието е МНОГО МНОГО по-качествено от това в повечето американски университети(сигурна информация).
Кой е този не особено интелигентен младеж? 80% алкохолици???????????????????????? Отивали в университет само, за да пият и пият??????????????? Ей пич,аз не съм все още студент,обаче съм 1 000 000 000% сигурен , че си много далеч от истината.Вярно е че се пие доста,вярно е че има купони,но пък в България образованието е МНОГО МНОГО по-качествено от това в повечето американски университети(сигурна информация).
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Да не забравяме и Фераритата и Хамър-а, които също се мотаят често, а все пак хамъра е икономична кола, едва 50л. на 100км гориKatalina написа:Дам.. бедни български студенти![]()
Студентски град е пълен с Мерцедеси, BMW-та и джипове, карани от изгладнели ученолюбиви колеги![]()
А цялата статия, както описват студентски град..все едно описват някаква постапокалиптична обстановка
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Засегнах се от статията като цяло, защото в нея се налага крайният извод, че основното битие на студентите са нощните купони по баровете и кръчмите в Студентски град. По този начин се принизява значението на обучението в университети ни. Що не пуснат статия за хилядите пияни англичани и други чуждестранни младежи, вилнеещи из Слънчев бряг!!! 
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Че не е ли така? Какво си мислиш, че правят в Студентски при положение няма вече квартални дискота, а БЛОКОВИ - кеф ти да излезеш от стаята долу в диското, пък ако си навитак за нещо по-така (т.е. да се накефиш на макс, да забиеш някоя или някой ей така за шампионата) се разхождаш малко до някой по-посещаван клуб. Да не забравяме, че и половината Студенстки се изсипва и по клубовет в центъра. Така че ако си засегната от нещо, то е от истината. А истината наистина боли.softy написа:Засегнах се от статията като цяло, защото в нея се налага крайният извод, че основното битие на студентите са нощните купони по баровете и кръчмите в Студентски град.

Немам кирилица и ще ми изтриоете съобщението а аз да си кажа че тва дето го пише в NY times е живота на средностатистическия американец дет почва с хапчета на 5 години , из... е за първи път до 10 година на живота си а на 30 вече е болен от секви болести , на 80 все още кара кола на по-широки улици от цариградско и катастрофите са мноо по чести ... ръцете му треперят и се чувства сигурен само ако има огнестрелно оръжие в него .... ( говоря от личен опит... щот в момента съм в САЩ ) ... тъй че тея боклуци от Ny да си мълчат и да не пишат глупости за студенстски град ...комунизъм не знам си кво ... те кат живеят в паянтови дървени колиби некои казва ли им нещо .... ай засега е тва... ко щете ме триите ма поне прочетете и така ..... а и за пиенеетео те тука се напиват от бирата само ... а тя да не казвам на каква течност ми напомня най много ...
***peterdi: опитай да ползваш кирилизатора на http://www.abv.bg, но ако може без много цветисти изрази
***peterdi: опитай да ползваш кирилизатора на http://www.abv.bg, но ако може без много цветисти изрази