Английски език-19.07.2007-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

dimage, има ли ден, в който да не си си сменяла аватара? :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

При нас (стая 326, БФ) жената, която диктуваше, беше просто супер. Нищо не завалваше, изговаряше си съвсем нормално думите. Всичко точно и ясно. Случих на човек.
Иначе и при нас изпитът започна в 9:20-30, обаче аз си знаех, една приятелка ме предупреди, че миналата годиан също било така. Квесторките уж казаха, че тази по някакъв начин са имали готовност за по-добра организация, ама явно не. :)
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Аз изявих желание да чета диктовката ма онази лелка нещо не се впечатли :lol: :lol:
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

За изпита - диктовката беше нормална, лесничка може да се каже. Теста беше сравнително по-труден от обичайното. Есетата - първата тема беше отворена и можеш да си пишеш сякви работи общо взето и е малко плоска, аз лично писах по втората. А да питам, начи бях в 65 зала дето 190 говеда ни бяха пъхнали и тоз дебелака на reading-а съм сигурен че спря на 20тата минута щото с хронометър си засичах. Напрао щех да го тупна, учудих се как никой не се възпротиви. После казах там на едни до мен и една девойка каза че и тя така е засекла... Бати тъпата организация, хубаво че си бех напраил отговорите. А там за това как се чувства момчето докато кара бричката верният отговор не е че все едно е от Марс или че е на секретна мисия. Тва за Марс е лично впечатление и сравнение на бабето, няма нищо общо с тва как се чувства. А за секретната мисия го пуснаха за лесни риби понеже имаше "a secret smile"... Аз се чудих за първия въпрос на Клоузъра и за един друг където некфи издават книги - turn out/over/on/up , аз писах ъп. 26-ти въпрос нещо го сгафих май... и кво друго - бабето нали го смята за fashionable а не че превентва изкукуригването. И таз другата си зима интернет въпреки че има съмнения..
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

bilbo написа:..щото теглиха темата към 8 и после трябваше да се напечатат книжките ( поне така ми казаха квесторите).
Според мен тези тестовите книжки не е възможно да се печатат в деня на изпита :roll: това са си кажи-речи 3000 броя, па и телбод докато им се сложи :lol:
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Еми не знам.Тогава защо е целият цирк с теглене на даден вариант ? :roll:
Изображение Изображение
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

i az pisah turn up ama maj ne e tva :(
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

bilbo написа:Еми не знам.Тогава защо е целият цирк с теглене на даден вариант ? :roll:
Може само диктовката е различна и за това да има теглене.
За тези тестови книжки аз виждам 2 възможности. Първата е необходимото количество да е напечатано и готово само в един вариант, без значение кой вариант тест ще бъде изтеглен. Вторият е и за трите варианта тест да има различни тестови книжки. Но това пък ще означава че другите два неизтеглени не могат да бъдат използвани в същият вид другата година, защото долу на всяка страница си пише SUATEFL_2007 :lol:
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

Начи да напраа едно съмари цялата върволия около тъпия тест.
1. 80% от хората които се явяват на теста по английски имат адски слаби резултати, така че някой ако не е мн наясно - оценка 4.50 е супер добра за човек който не се е готвил за изпита...
2. Като седнах да чета мненията и така ми кипна поради 2 причини - има няколко некомпетентни хора които казват че са 100% сигурни за даден въпрос при положение че и баба ми ще изключи още на пръв поглед... мн е дразнещо.
3. Теста треаше да е по-лесен. Организацията пък направо ме изкара извън нерви, лелеее горях на моменти щях да скоча на дебелия диктовач. Тея си мислят че кат са преподаватели и могат да се ебават с нас. Изобщо не предоставиха нормални условия за провеждане на теста. Беше ми по-трудно самото справяне с странични фактори отколкото със сложнотта на теста.
4. Надявах се на оценка между 5.20 и 5.50 защото толкова са ми възможностите обаче организацията ме изнерви страшно много и съм допуснал няколко елементарни грешки... Плюс тва, теста трябваше да е по-лесен, малко по-лесен.
5. Преди да влеза в сайта се успокоявах че въпреки че не се представих възможно най добре, ще имам между 5 и 5.30. Ся с толкова много мнения и нерви покрай сайта изобщо не съм сигурен... тва чакане ще ми е*е майката... мое да изкарам между 4.90 и 5.25. И ако изкарам 4.90 и курец с кофти дипломата. Тъй и тъй се е почнало да се спекулира около отговорите, дайте да стесним кръга на разискване върху най-дискутираните и проблемни въпроси от теста:
1. първото от Клоуз-а пак не ми стана ясно кое е. Някой знае ли със 100% сигурност?
2. двете тъпи бабки с нета - още никой не съм видял да е казал че е модерно. Според мен тук си е точно тоя отговор. При онова за ментал алърт не ми се обяснява но има доводи които го оборват. Докато за тва че е модерно си е казано - "fashionable". Би треало да е от супер лесните отговори които някои ги бъркат понеже са прекалено лесни и те затуй ги пускат.
3. Тук се зароди мнението че се пише "mankind", без the отпред. Така ли е???
4. Няма ли някъде някога да излезат отговорите че много хора полудяват виждам. Аз съм един от тях :)
Лелеее направо не ме свърта, ами ако съм се осрал?!?? ц ц... гадна работа. С една приятелка се басирахме за оценката. Ако имам на 5.15 устата й е моя... :D предстаате ли си да съм оцапотил изпита... нема да я оцапота нея :cry: . И по математика се бех фанал ама на кинти за над петица ама засега ги губя за 30 стотни. Тоя софийски ще ми излезе през носа.
П.С. Що английския език има само 1 изпит? Малко е тъпо, ако някой примерно е в болница и е учил 10 години за изпита и кво - хуй с лайно получава. Защо така само 1 изпит.
п.с. Сори ако съм писал офтопици и нецеленасочено ма ме е фанала нервата.
Аватар
mimosata
В началото бе словото

Мнение от mimosata »

Това "вляво от централния вход" реално значи - като влезеш през главния вход и да свиеш на ляво. Rolling Eyes А за започването късно...при всички беше така, щото теглиха темата към 8 и после трябваше да се напечатат книжките ( поне така ми казаха квесторите).
4e te trqbva predvaritelno da sa gi nape4atali! Кога иначе ще им слагат телчетата? Не може това да стане за един час!
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Това е доста самоуверена оценка, която си даваш, но ти си знаеш какви са ти възможностите. :)
Относно mankind, не може да е с the, попитах учителката ми.
За нет-а там и аз писах, че бил модерен, да.
И не, не ги изкарват отговорите, все пак това е СУ, те никога нищо не казват. Едва след 4-5 години, като излезе 6-та книжка, ще разбереш :)
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

сори но отговорите няма къде да ги намериш защото ако ги пуснат в интернет или книжки никой няма да ходи на тъпите им курсове, второ нз какво искаш да влизаш но мн хора се примириха че явно няма да влязат в първата или първите специалности които искат и трето вие се вайкате за 5 а аз едва до 4 ще се докопам и то защото тия в наща стая ни караха да чертаем полета когато по4наха да четат първия път..т.е аз вместо да слушам диктовката чертах полета и 4етвърто имах нагласа поне за 4.5 (въприки че уж уча 5 години в английска и пак какво сега за резил некоя 3 , а що се отнася до факта че не можеш да отидеш на др компонент преди да свърши времето или още повече да си тръгнеш когато си готов с есето тва за мен е пълна простотия !!!!!!! но поне ако не влезеш с анг няма да трябва да ги търпиш 4аст от у4ителите и смотаните им правила!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

Liofle написа:2. двете тъпи бабки с нета - още никой не съм видял да е казал че е модерно. Според мен тук си е точно тоя отговор. При онова за ментал алърт не ми се обяснява но има доводи които го оборват. Докато за тва че е модерно си е казано - "fashionable". Би треало да е от супер лесните отговори които някои ги бъркат понеже са прекалено лесни и те затуй ги пускат.
Не съм сигурна, че това ще е техният верен отговор, но и аз се зачудих...писах mentally alert след доста колебание, защото във въпроса го има моментът с 'she believes that...'...За мен този въпрос е некоректен, защото си е до интерпретация :shock: , но писах за mentally alert, защото го има обяснението за synapses после (не помня точно какво беше)...да, тя казва, че е fashionable, но това не значи, че тя вярва в това, убедена е във или намира, че е така (както може да се преведе тази фраза) - тя го казва като установен факт, а she believes вече включва нейното собствено отношение към Интернета, което отношение не е общовалидно и установено. Абе, не знам... :lol: Този въпрос наистина не беше добре поставен, според мен, но аз гледах да отговарям по логика. Сега, ако моята логика не е като тяхната... :roll:
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

и последно за есетата е супер субективно на едно и също есе една преподавателка ми писа 25 то4ки :D а другата 18 :evil: така 4е нямат никви то4ни критерии
Аватар
mimosata
В началото бе словото

Мнение от mimosata »

Drugite izpiti gi iznasqt v site-a na SU, daje i zada4ite po matematika. Izpita po angliiski iznasqt li go i kyde? Znaete li?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”