Английски език-19.07.2007-отзиви
Модератор: Boromir
Спрете с глупостите, няма смисъл да се повтаряте през страница, колкото и да обсъждате кое е вярно и кое не, нито ще си поправите изпита нито ще ви стане по спокойно, работата е там, че всеки защитава своята позиция и отговора който е дал и така никога няма да стигнете до правилните отговори на теста, диктовката и т.н, така само разбирате колко грешки имате и ви е яд, каквото е било, било...и нищо не може да се поправи...аз искам само да попитам колко % успеваемост е за 3, 75%???
"I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
Winnie the Pooh
Winnie the Pooh
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
а за 5.38? Никога досега не ми е минавало през ума да науча колко са ми били грешките, когато кандидатствах...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не може 1 грешка да е 0.67, така с 2 грешки отиваш под 5.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
KissYouBaby
- В началото бе словото
Syjalqvam, che pisha na latinica, kirilicata mi se precaka.
Za men, uchudvashto izpita beshe netolkova truden.
Diktovkata - mislq, che imam dve greshki. Syshto sym pisala familytize.
I passing dAwn. Koi znae zashto?!
Inache ne e vyzmojno da e passing-down, zashtoto ako beshe s tirence, chetqshtiq shteshe da kaje passing down hyphenated. T.e. s tirence.
Reading ne beshe tolkova truden. Ama imashe gadnichki vyprosi. No sym obnadejdena.
Cloze testa - pisah Amazingly Lively Adventure.
Mnogo se chudeh.
Zaradi -ly otzad, ama Lively si e adj. Taka che mislq che mi e vqrnichko. Fire imagination sym go sreshtala v knijkite.
Interesyvam se kakvo pisahte na poslednoto izrechenie ot Error Identification. Az pisah che nqma greshka. No mislq che greshkata e v enough complex. Vie?
Za men, uchudvashto izpita beshe netolkova truden.
Diktovkata - mislq, che imam dve greshki. Syshto sym pisala familytize.
I passing dAwn. Koi znae zashto?!
Inache ne e vyzmojno da e passing-down, zashtoto ako beshe s tirence, chetqshtiq shteshe da kaje passing down hyphenated. T.e. s tirence.
Reading ne beshe tolkova truden. Ama imashe gadnichki vyprosi. No sym obnadejdena.
Cloze testa - pisah Amazingly Lively Adventure.
Mnogo se chudeh.
Interesyvam se kakvo pisahte na poslednoto izrechenie ot Error Identification. Az pisah che nqma greshka. No mislq che greshkata e v enough complex. Vie?
-
silvia_baby
- В началото бе словото
Ето тук е написано по добре http://tls.timesonline.co.uk/article/0, ... 01,00.html