и аз тва писах...абе май имам бая вярноcannavaro написа:На рийдинга имаше въпрос защо му е дала колата, аз писах поради всички изброени причини, вие?
Английски език-19.07.2007-отзиви
Модератор: Boromir
- pure poison
- В началото бе словото
леле тва извънземно явно сички ги е препъналоbugaboo написа:аз пък писах lively
a за secret mission като се замислите се вързва даже много добре- описан е как все едно се вози в Apolo 11 или нещо подобно и после е сравнен с някакъв астронавт (което изклюва варианта с извънземното от Марс) + мистичната усмивка на лицето -->все едно е на тайна мисия (с междузвезден кораб). Другият вариант е да е решителен и спокоен, защото беше описан, че държи здраво кормилото, но това беше някак мимолетно споменато, така че по-не ми се вярва.
maj e hard supporter, dano (pone v google ima takiva colokacii), a tam deto be6e s concede( mislq 4e e to za6toto be6e unwilling predi nego), 4isto zaradi smisula ama moje i da sum se oburkala, iskam da vi pitam na paraphrasemislq 2roto kak go pisahte(having.... ili bez having ako se se6tate za koe govorq)
Абе хора, малко логика. "as if he came from a distant planet"-намеква, че самият той е от друга планета. Отговорът e, че се е чувствал важен и нахакан-нали базика копчетата и се прави на голям шеф зад кормилото. Другите отговори просто са дистрактори...Secret mission-ако летиш към космоса си е направо тайна мисияsun_fun написа:леле тва извънземно явно сички ги е препъналоbugaboo написа:аз пък писах lively
a за secret mission като се замислите се вързва даже много добре- описан е как все едно се вози в Apolo 11 или нещо подобно и после е сравнен с някакъв астронавт (което изклюва варианта с извънземното от Марс) + мистичната усмивка на лицето -->все едно е на тайна мисия (с междузвезден кораб). Другият вариант е да е решителен и спокоен, защото беше описан, че държи здраво кормилото, но това беше някак мимолетно споменато, така че по-не ми се вярва.
При мен/нас изпита почна с час и половина закъснение... и супер зле организацията. Аз бях в Билогическия факултет... иначе си отидох пред СУ и добре, че една приятелка ме светна... Иначе темите за есето бяха сравнително лесни, диктовката имаше думи дето сбърках... пък на т'ва с въпросите и грешни и верни, ама дано верните са повече...
При положение, че на тоя изпит ходи куцо, кьораво и сакато...asdhuoih написа:Само не се излагайте..Видях тука няколко неща супер фрапантни.Първо дума rigid на диктовката няма,има wretched,второ-няма как е да е hard supporter,firm supporter е и последно-може да се каже the humankind,но е mankind,без the
Права сиМ.Стоева написа:При положение, че на тоя изпит ходи куцо, кьораво и сакато...asdhuoih написа:Само не се излагайте..Видях тука няколко неща супер фрапантни.Първо дума rigid на диктовката няма,има wretched,второ-няма как е да е hard supporter,firm supporter е и последно-може да се каже the humankind,но е mankind,без the
- bugaboo
- От дъжд на вятър
а в теста humankind или mankind беше, че не помня? в смисъл там ли беше грешката в крайна сметка? аз там писах, че е -тоест, че не трябва да е с theasdhuoih написа:Само не се излагайте..Видях тука няколко неща супер фрапантни.Първо дума rigid на диктовката няма,има wretched,второ-няма как е да е hard supporter,firm supporter е и последно-може да се каже the humankind,но е mankind,без the
- bugaboo
- От дъжд на вятър
може би си права..аз също се колебаех между двата отговора.М.Стоева написа:Абе хора, малко логика. "as if he came from a distant planet"-намеква, че самият той е от друга планета. Отговорът e, че се е чувствал важен и нахакан-нали базика копчетата и се прави на голям шеф зад кормилото. Другите отговори просто са дистрактори...Secret mission-ако летиш към космоса си е направо тайна мисияsun_fun написа:леле тва извънземно явно сички ги е препъналоbugaboo написа:аз пък писах lively
- bugaboo
- От дъжд на вятър
с having еmaj e hard supporter, dano (pone v google ima takiva colokacii), a tam deto be6e s concede( mislq 4e e to za6toto be6e unwilling predi nego), 4isto zaradi smisula ama moje i da sum se oburkala, iskam da vi pitam na paraphrasemislq 2roto kak go pisahte(having.... ili bez having ako se se6tate za koe govorq)