Английски език-19.07.2007-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
pure poison
В началото бе словото

Мнение от pure poison »

cannavaro написа:На рийдинга имаше въпрос защо му е дала колата, аз писах поради всички изброени причини, вие?
и аз тва писах...абе май имам бая вярно
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

да бе верно the mankind грешно ли е??
sun_fun
В началото бе словото

Мнение от sun_fun »

bugaboo написа:аз пък писах lively
a за secret mission като се замислите се вързва даже много добре- описан е как все едно се вози в Apolo 11 или нещо подобно и после е сравнен с някакъв астронавт (което изклюва варианта с извънземното от Марс) + мистичната усмивка на лицето -->все едно е на тайна мисия (с междузвезден кораб). Другият вариант е да е решителен и спокоен, защото беше описан, че държи здраво кормилото, но това беше някак мимолетно споменато, така че по-не ми се вярва.
леле тва извънземно явно сички ги е препънало :D
sun_fun
В началото бе словото

Мнение от sun_fun »

a koe beshe tova s the mankind che ne moga da zacepq??
Dominator
В началото бе словото

Мнение от Dominator »

bugaboo написа:да бе верно the mankind грешно ли е??
аз мисля че e без the
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

maj e hard supporter, dano (pone v google ima takiva colokacii), a tam deto be6e s concede( mislq 4e e to za6toto be6e unwilling predi nego), 4isto zaradi smisula ama moje i da sum se oburkala, iskam da vi pitam na paraphrasemislq 2roto kak go pisahte(having.... ili bez having ako se se6tate za koe govorq)
Аватар
М.Стоева
В началото бе словото

Мнение от М.Стоева »

sun_fun написа:
a за secret mission като се замислите се вързва даже много добре- описан е как все едно се вози в Apolo 11 или нещо подобно и после е сравнен с някакъв астронавт (което изклюва варианта с извънземното от Марс) + мистичната усмивка на лицето -->все едно е на тайна мисия (с междузвезден кораб). Другият вариант е да е решителен и спокоен, защото беше описан, че държи здраво кормилото, но това беше някак мимолетно споменато, така че по-не ми се вярва.
Абе хора, малко логика. "as if he came from a distant planet"-намеква, че самият той е от друга планета. Отговорът e, че се е чувствал важен и нахакан-нали базика копчетата и се прави на голям шеф зад кормилото. Другите отговори просто са дистрактори...Secret mission-ако летиш към космоса си е направо тайна мисия :roll:
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

При мен/нас изпита почна с час и половина закъснение... и супер зле организацията. Аз бях в Билогическия факултет... иначе си отидох пред СУ и добре, че една приятелка ме светна... Иначе темите за есето бяха сравнително лесни, диктовката имаше думи дето сбърках... пък на т'ва с въпросите и грешни и верни, ама дано верните са повече...
asdhuoih
В началото бе словото

Мнение от asdhuoih »

Само не се излагайте..Видях тука няколко неща супер фрапантни.Първо дума rigid на диктовката няма,има wretched,второ-няма как е да е hard supporter,firm supporter е и последно-може да се каже the humankind,но е mankind,без the
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

eeeeeeee maj e living advantage a az tolkova se 4udih :(
Аватар
М.Стоева
В началото бе словото

Мнение от М.Стоева »

asdhuoih написа:Само не се излагайте..Видях тука няколко неща супер фрапантни.Първо дума rigid на диктовката няма,има wretched,второ-няма как е да е hard supporter,firm supporter е и последно-може да се каже the humankind,но е mankind,без the
При положение, че на тоя изпит ходи куцо, кьораво и сакато...
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

М.Стоева написа:
asdhuoih написа:Само не се излагайте..Видях тука няколко неща супер фрапантни.Първо дума rigid на диктовката няма,има wretched,второ-няма как е да е hard supporter,firm supporter е и последно-може да се каже the humankind,но е mankind,без the
При положение, че на тоя изпит ходи куцо, кьораво и сакато...
Права си :lol:
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

asdhuoih написа:
Само не се излагайте..Видях тука няколко неща супер фрапантни.Първо дума rigid на диктовката няма,има wretched,второ-няма как е да е hard supporter,firm supporter е и последно-може да се каже the humankind,но е mankind,без the
а в теста humankind или mankind беше, че не помня? в смисъл там ли беше грешката в крайна сметка? аз там писах, че е -тоест, че не трябва да е с the
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

М.Стоева написа:
sun_fun написа:
Абе хора, малко логика. "as if he came from a distant planet"-намеква, че самият той е от друга планета. Отговорът e, че се е чувствал важен и нахакан-нали базика копчетата и се прави на голям шеф зад кормилото. Другите отговори просто са дистрактори...Secret mission-ако летиш към космоса си е направо тайна мисия :roll:
може би си права..аз също се колебаех между двата отговора. :cry:...а то как точно беше формулирано? смисъл за това "важен и нахакан"
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

maj e hard supporter, dano (pone v google ima takiva colokacii), a tam deto be6e s concede( mislq 4e e to za6toto be6e unwilling predi nego), 4isto zaradi smisula ama moje i da sum se oburkala, iskam da vi pitam na paraphrasemislq 2roto kak go pisahte(having.... ili bez having ako se se6tate za koe govorq)
с having е
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”